Over AsielDierenOnline

algemene informatie over deze website
 
home

Wij faciliteren de promotie van asieldieren in Nederland, met als doel deze dieren sneller bij een nieuw baasje geplaatst te krijgen. Ons logo beeld dit doel uit: het vertrek van een dier uit een asielhokje.

Voor dierenasiels

afbeelding van kat achter tralies Wij bieden dierenasiels in Nederland faciliteiten voor de promotie van asieldieren op het internet. Omdat hiervoor eigenlijk nog geen bruikbare software bestond, is hiervoor een web-applicatie op maat ontwikkeld. Hiermee kunnen aangesloten dierenasiels op een gebruiksvriendelijke wijze dieren bijhouden en presenteren. De overzichten kunnen daarnaast vrijwel eenvoudig in bestaande websites worden geintegreerd. Indien u geinteresseerd bent in het gebruik van deze faciliteiten voor uw dierenasiel verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

 

Voor bezoekers

afbeelding van kat Overige bezoekers kunnen via deze website de beschikbare asieldieren (katten, honden en overige dieren) van alle aangesloten dierenasiels bekijken. U kunt asieldieren in de buurt zoeken (in uw provincie), of de asieldieren per asiel of op naam bekijken. Ook kunt u een aangesloten dierenasiel bij u in de regio zoeken. Hiermee streven wij ernaar toekomstige baasjes zo makkelijk mogelijk in contact te brengen met asieldieren.

 

U kunt ook zelf helpen door de asieldieren via Facebook of Twitter onder de aandacht te brengen. Bovenaan de gegevens van ieder asieldier staan knoppen voor het versturen van een tweet of een bericht via Facebook.

Veel plezier met het bezoeken van de site en het vinden van een asieldier!

Gebruiksvoorwaarden

Lees voor het gebruik van deze website onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid