Zelda

Nieuw!
 
home
naam Zelda
geslacht vrouwelijk
ras anders
beschrijving Beauceron
kleur Black & Tan
leeftijd volwassen
geboren 01-04-2011
gesteriliseerd / gecastreerd ja
kan bij katten nee
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 12
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto onbekend
is zindelijk begeleiden
 

Bonjour! Je suis Zelda. Oorspronkelijk kom ik uit Frankrijk, nou ja, dat vermoeden hebben ze hier. Ik ben namelijk achtergelaten in een franse auto. Ondertussen ben ik al aardig aan het inburgeren hoor! Zo weet ik al heel goed wat het woord “koek” betekent  . Helaas krijg ik niet heel veel lekkers, ze vinden me hier wat aan de dikke kant en daarom moet ik van mijn verzorgers wat gaan afvallen.

Doordat de verzorgers nooit met mijn vorige eigenaar hebben gesproken weten ze niets over mijn verleden. En uiteraard ga ik hun dat ook niet vertellen. Zo weten zij niet of ik even alleen thuis kan blijven en of ik netjes zindelijk ben. Hier doe ik mijn behoeftes niet in de kennel, zo kan ik lekker veel wandelingen maken of op het veld spelen.

U zult het misschien niet geloven maar ik ben gek op water. Ik hou ervan om er heerlijk doorheen te lopen en te zwemmen. Ook van een wandeling zonder water kan ik genieten. Ik loop dan rustig met je mee en snuffel alles af. En na het wandelen en spelen ben ik wel toe aan een heerlijke knuffelsessie!

Naar andere honden toe reageer ik okay. Maar ik heb geen behoefte om lekker druk te gaan spelen. Samen wandelen is voor mij prima. Mijn verzorgers hebben mij nog niet los getest met een andere hond.

Vindt u na het zien van mijn foto’s en het lezen van mijn verhaal mij helemaal leuk? Heeft u voldoende tijd? Bent u bekend met het positief opvoeden van honden? Maak dan snel een afspraak en wie weet kunnen we op onze eerste date wat leuks doen .


geen donaties mogelijk op dit moment

Zelda zegt dankjewel


  • bedankt anoniem voor: extra opvang (3 mnd) (28-05-2018)
 
 

Zelda heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 25-04-2018
laatst gewijzigd 16-06-2018 16:33
aantal keer bekeken 1886