Yuki

nieuwe gast
 
home
naam Yuki
geslacht vrouwelijk
ras terrier
beschrijving Kruising
kleur Gestroomd met wit
leeftijd volwassen
geboren 01-11-2010
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja
verlegen niet
kan bij katten onbekend
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 12
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto onbekend
is zindelijk begeleiden
 

Graag willen wij u voorstellen aan deze knappe, stoere dame genaamd Yuki. Ook zij is op straat in Den Haag gevonden en bij ons gebracht. Hoe dat kan? Wij begrijpen het niet, zo een leuke, lieve hond die niet meer is opgehaald door haar eigenaren.

Ondertussen is zij bij ons gesteriliseerd en kunnen we op zoek naar nieuwe eigenaren waar zij de rest van haar leventje mag gaan genieten. Haar nieuwe eigenaren zullen wel letterlijk sterk in hun schoenen moeten staan. Yuki is aardig sterk en trekt dan ook behoorlijk bij het uitlaten. Het kunstje wandelen zonder trekken, zal zij nog moeten leren. Het scheelt al flink als je eerst lekker met haar gaat spelen, rennen en/of met ballen gooit voordat je met haar op pad gaat.

Als Yuki tijdens het wandelen een andere hond ziet kan ze heel erg hoog gaan piepen en wilt ze er ook graag naartoe. Helaas hebben wij haar hier nog niet met een andere hond kunnen testen.

Ook weten wij niets van Yuki's verleden. Of zij bij haar vorige eigenaren even alleen thuis kon blijven en of zij netjes zindelijk was. Dit zal bij haar nieuwe eigenaren rustig opgebouwd moeten worden.

Bent u op zoek naar een nieuw maatje? Heeft u nog een plekje over voor onze Yuki? Houdt u ook net zoveel van knuffelen als Yuki? Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden? Staat u letterlijk sterk in uw schoenen? Wilt u de uitdaging aan gaan met deze lieve, stoere dame? Maak dan snel een afspraak en wie weet bent u haar nieuwe eigenaar!


Ook als u Yuki geen nieuw thuis kunt bieden, kunt u helpen! Met uw bijdrage kunnen we dieren zoals Yuki de juiste verzorging geven zolang ze in ons asiel verblijven. Nadat Yuki is geplaatst hebben de achterblijvertjes hier ook nog plezier van. U kunt Yuki gericht helpen met een donatie voor:

Yuki zegt dankjewel


  • bedankt Chef voor: extra opvang (3 mnd) (10-08-2018)
  • bedankt Chef voor: smulmaaltijd (06-04-2018)
  • bedankt Chef voor: kauwbot (16-03-2018)
  • bedankt Chef voor: mandje met kussen (12-01-2018)
 
 
 

Yuki wacht op een nieuw thuis in het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 04-01-2018
laatst gewijzigd 25-03-2018 13:59
aantal keer bekeken 4757