Vosje

Vosje
 
home
naam Vosje
geslacht vrouwelijk
ras anders
beschrijving Kruising
kleur Wit
leeftijd volwassen
geboren 01-04-2007
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja
kan bij katten onbekend
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 12
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto onbekend
is zindelijk onbekend
 

Dit is Vosje, een klein lief dametje van 11 jaar. Ze is via de dierenambulance bij ons binnengekomen. Wat vond ze het eng de eerste dagen hier helemaal alleen in de kennel. Ze mocht al snel bij een collega logeren en overdag gezellig bij de receptie verblijven.

Haar grootste hobby is knuffelen. Ze wil het liefste de hele dag bij je op schoot zitten. Stop je met aaien? Dan geeft ze aan dat ze graag wil dat je door gaat met aaien.

Wij zijn erachter gekomen dat Vosje doof is. Een nieuwe eigenaar moet hier wel rekening mee houden. Ook al is ze al best op leeftijd, ze vindt spelen nog erg leuk en wandelt gezellig met je mee.

Het heeft even geduurd voordat wij op zoek konden gaan naar een nieuwe eigenaar. Haar gebit was heel erg vies en daar had ze heel veel last van. Ze heeft bijna geen tanden meer over. Ook moest ze nog gesteriliseerd worden. Vosje is er nu helemaal klaar voor om naar een nieuwe eigenaar te gaan. Wel moet Vosje nog wat aankomen maar dat gaat hier eindelijk de goede kant op.

Wij hebben helaas nooit de vorige eigenaar van Vosje gesproken. Wij weten dus niet wat ze allemaal gewend is. Zo weten wij niet of zij netjes zindelijk is en of zij geleerd heeft om even alleen thuis te blijven. Wij vermoeden dat zij hier wat moeite mee zal hebben. Het is dus van belang dat dit heel erg rustig opgebouwd gaat worden.

We hebben Vosje los gehad met een chihuahua teefje en met een teckel teefje. We hebben haar nog niet bij een grotere hond gehad en weten daarom ook niet hoe zij hierop zal reageren.

Houd u net zo van knuffelen als Vosje? Bent u verliefd geworden op haar mooie uiterlijk? Heeft u voldoende tijd? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.


geen donaties mogelijk op dit moment

Vosje zegt dankjewel


  • bedankt fred voor: extra opvang (3 mnd) (04-06-2018)
 
 

Vosje heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 31-05-2018
laatst gewijzigd 16-06-2018 10:15
aantal keer bekeken 969