Tyson

Tyson
 
home
naam Tyson
geslacht mannelijk
ras staffordshire
kleur Gestroomd wit
leeftijd jong
geboren 28-08-2016
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen alleen in het begin
kan bij katten nee
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen nee
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn nee
kan in de auto onbekend
is zindelijk begeleiden
 

Daar zat ik dan opeens in het asiel. Bij mijn vorige eigenaren kon ik niet langer blijven.

Aan het begin moest ik wel even wennen hoor, vond het hier maar eng. Allemaal onbekende mensen, ook al deden ze zo lief tegen mij. Het heeft een paar dagen geduurd voordat ik dat door had. Maar nu vind ik mijn verzorgsters echt heel leuk! Lekker spelen en gek doen met ze! Heerlijk rennen over het veld met een flostouw in mijn bek. Gezellig wandelen en zwemmen vind ik echt geweldig! Op mijn eigen manier dan. Ze zeggen dat ik nog wel wat zwemles kan gebruiken om ook mijn voorpoten in het water te houden. Ik vind dat zelf niet nodig hoor, gaat prima zo!

Ook mocht ik kennis maken met een Frans Bulldog teefje. We gingen samen een stukje wandelen. Dat vond ik wel gezellig. Helaas is er nog geen geschikt teefje geweest om samen met mij los te rennen op het veld. De meiden hier vinden het wel belangrijk dat ik u vertel dat ik niet altijd even leuk reageer op een andere hond. Mijn nieuwe eigenaar moet hier wel rekening mee houden, zeggen ze hier.

Bij mijn vorige eigenaren heb ik het niet altijd even leuk gehad. Zo vond ik visite vaak heel eng waardoor ik nog wel eens kon grommen. De meiden hier leren mij dat onbekende mensen helemaal niet eng zijn maar juist leuk zijn. Wilt u samen met mij hiermee verder aan de slag gaan?

Bij mijn vorige eigenaar had ik wat moeite om alleen thuis te blijven, ook was ik nog niet helemaal zindelijk. Dit moet bij mijn nieuwe eigenaar heel rustig opgebouwd gaan worden.

Bent u verliefd geworden op mij? Vindt u het niet erg om rustig aan kennis met mij te maken? Heeft u zin om met mij aan de slag te gaan? Ik kan namelijk niet wachten om u te ontmoeten! Mijn verzorgsters hier zeggen dat als het ijs gebroken is, ik een echte clown ben . Wilt u mij ontmoeten? Bel dan snel met een van de verzorgsters om een afspraak te maken!


geen donaties mogelijk op dit moment

Tyson zegt dankjewel


  • bedankt Chef voor: speelgoed (03-08-2018)
  • bedankt Chef voor: mandje met kussen (09-03-2018)
  • bedankt Chef voor: smulmaaltijd (12-01-2018)
  • bedankt anoniem voor: kauwbot (01-01-2018)
  • bedankt Chef voor: extra opvang (3 mnd) (04-10-2017)
  • bedankt Chef voor: speelgoed (01-09-2017)
 
 

Tyson heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 18-08-2017
laatst gewijzigd 30-12-2018 14:19
aantal keer bekeken 12121