Teuntje

Puppy Teuntje
 
home
naam Teuntje
geslacht mannelijk
ras anders
beschrijving Kruising Schattig
kleur Bruin / Zwart
leeftijd volwassen
geboren 27-03-2018
gesteriliseerd / gecastreerd nee
knuffelen ja
verlegen niet
kan bij katten onbekend
kan bij honden ja
kan bij kinderen ja
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn nee
kan in de auto onbekend
is zindelijk begeleiden
 

Hallo allemaal, daar was ik dan ineens, gevonden in de uithof. De ‘’aah wat is hij schattig’’ vliegt me hier letterlijk om de oren. Iedereen vindt me lief en wil met me knuffelen. Die extra aandacht vind ik alleen maar super fijn. Mijn naam is Teuntje en ik ben ongeveer 9 weekjes oud. Ik vind mezelf te leuk en zeg nou zelf dat ben ik toch ook? 

Gelukkig hoef ik niet in een kennel te verblijven. Ik mag namelijk gezellig logeren bij een lieve vrijwilligster. Overdag mag ik de meiden van de receptie helpen. Ik heb het hier best naar mijn zin, maar het lijkt mij ook wel leuk om nu een eigen baas te hebben.

Naar andere honden toe zeggen ze dat ik best een grote mond heb. Hier heb ik achter de balie al met meerdere honden samen gespeeld en dat ging goed. Ook zeggen ze dat ik nog wel verder gesocialiseerd moet worden.

Omdat ik nog zo jong ben moet ik nog veel leren. Ik ben al druk aan het oefenen om zindelijk te worden! Dit zal in het begin nog wat begeleiding nodig hebben. Ik ben nog nooit alleen thuis geweest dus dat moet ik ook nog wel gaan leren.

Bent u op slag verliefd op mij geworden? Heeft u genoeg tijd en aandacht over om mij nog heel veel nieuwe dingen aan te leren? Houdt u net zoveel van spelen en knuffelen als ik? Wacht dan niet langer en neem zo snel mogelijk contact op met mijn verzorgsters om een afspraak te maken. Ik kan niet wachten om mijn nieuwe baasje(s) te ontmoeten!


** Aangezien wij voor Teuntje veel reacties verwachten, plaatsen wij hem in de beste situatie**


geen donaties mogelijk op dit moment

Teuntje zegt dankjewel


  • bedankt melanie voor: speelgoed (08-06-2018)
 
 

Teuntje heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 31-05-2018
laatst gewijzigd 12-06-2018 09:02
aantal keer bekeken 2715