Sissy

Nieuw!
 
home
naam Sissy
geslacht vrouwelijk
ras anders
beschrijving Maltezer
kleur Wit
leeftijd oud
geboren 17-08-2008
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja
verlegen niet
kan bij katten nee
kan bij honden als ze gewend zijn
kan bij kinderen ja
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto onbekend
is zindelijk begeleiden
 

Hallo allemaal… Mijn naam is Sissy. Een paar weken geleden is mijn vriendje Frits geplaatst. Een aardig, jong ventje die ik hier heb leren kennen. Hij had een verhaal geschreven en dat verhaal was zo goed dat er binnen een dag al iemand voor hem op de stoep stond. Nou dat wil ik ook, dus heb ik zijn verhaal een beetje geleend en gepersonaliseerd. Dus mocht het verhaal u bekend voorkomen weet u waarom .

Hartje zomer liep ik alleen over straat, totdat ik een lift kreeg rechtstreeks naar hier. Een best hotelletje met aardig personeel en ook aardige andere gasten (de ene gast wel wat vriendelijker dan de ander). Nu zou je kunnen denken dat met zo’n 50 andere gasten er genoeg leven in de brouwerij is hier, maar ik hou toch van nog meer actie… Ik mag dan misschien 10 jaar zijn, maar heel de dag afwachten en uitrusten, daar ben ik nog niet aan toe. Daarom zorg ik dat ik hoe klein ik ook ben, ik wel opval. Altijd leuk als al het personeel weet wie je bent. Net de ene gast met dat beetje meer .

Enthousiast doe ik ook mee aan alle activiteiten. Ik neem deel aan wandelingen buiten, soms met en soms zonder andere gasten. En ik vermaak mij op de speelvelden met het animatieteam.

Maar wellicht herkent u het gevoel wel dat een hotel nog zo leuk kan zijn, maar na verloop van tijd verlang je toch weer naar je eigen thuis. Je eigen vertrouwde plek, spulletjes en familie. Nou, dat is ook bij mij het geval. Alleen dan met de kleine kanttekening dat ik dat dat eigen vertrouwde huis en die vertrouwde familie nog moet vinden. En nu dacht ik…. kan ik die misschien vinden bij u?

Door al het rondreizen de afgelopen tijd ben ik een beetje vergeten of ik vroeger alleen thuis kon blijven en of ik netjes zindelijk was. Dat gaat dus wellicht wat extra tijd en aandacht vragen.

Denkt u wel bij mij te passen (optimistisch, enthousiast, vrolijk, speels, actief en lief)? Kunt u mij voor de rest van mijn leven een liefdevol eigen thuis geven? Maak dan snel een afspraak voor mij en wellicht helpt u mij straks met uitchecken hier?


geen donaties mogelijk op dit moment
 

Sissy heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 12-09-2018
laatst gewijzigd 08-10-2018 21:40
aantal keer bekeken 2857