Quinty

Nieuw!
 
home
naam Quinty
geslacht vrouwelijk
ras anders
beschrijving Kruising heel lief
kleur Driekleur
leeftijd zeer oud
geboren 01-10-2005
gesteriliseerd / gecastreerd nee
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen alleen in het begin
kan bij katten als ze gewend zijn
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 12
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto ja
is zindelijk ja
 

Wat hadden wij een medelijden met deze lieve dame op leeftijd. Zij kwam bij ons binnen en moest noodgedwongen haar intrek nemen in een kennel. Ze vond het helemaal niets. Ze vond het eng en bewoog amper. Ze leek ook nergens blij van te worden.

Het leven van Quinty is niet altijd even leuk geweest. Dat kunnen wij wel merken aan haar gedrag. Ook het aanlijnen vond zij (zeker in het begin) doodeng. Inmiddels gaat dit wat beter, maar we zijn er nog niet helemaal.

Omdat zij (onbegrijpelijk!!) niet werd opgehaald, bleef Quinty afwachtend en zielig in haar kennel. Wij konden het niet langer aanzien en verhuisden haar toen het kon naar een aparte kamer. Hier bloeide zij al iets meer op.
Een “grote sprong” vooruit maakte zij echter vooral toen ze een paar dagen mee uit logeren mocht met een lieve vrijwilliger.

Dankzij deze logeerpartij weten wij dat ze, op een plasje in de tuin na, helemaal zindelijk was. Dat ze eigenlijk ontzettend veel van knuffelen houdt. Dat ze een autoritje best gezellig vindt.

Zowel tijdens haar logeerpartij als bij ons in het asiel wandelt ze gezellig mee, als ze naar buiten mag.

Met andere honden is zij wat wisselend. Sommige vindt ze eng. Meestal gaat ze haar eigen weg en kijkt ze niet echt naar ze. Echter, toen wij haar voorstelde aan Maltezer Sissy, veranderde de angst als snel in oprechte interesse. Ook was het heel leuk om te zien dat de eerste uitnodiging om samen te gaan spelen van Quinty kwam.

Quinty verdient iemand die ontzettend veel van haar gaat houden. Iemand die alle vervelende ervaringen uit het verleden vervangt door mooie ervaringen, veel liefde en wederzijds vertrouwen. Degene krijgt er een vriendin met een gouden hartje voor terug! Maakt u een afspraak voor onze Quinty?


geen donaties mogelijk op dit moment
 

Quinty heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 10-10-2018
laatst gewijzigd 29-10-2018 17:15
aantal keer bekeken 1442