Prins

Prins
 
home
naam Prins
geslacht mannelijk
ras anders
beschrijving Kruising
kleur Wit met bruin
leeftijd volwassen
geboren 01-11-2015
gesteriliseerd ja
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen alleen in het begin
kan bij katten onbekend
kan bij honden onbekend
kan bij kinderen misschien
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto korte ritten
 

Ook Prins is gevonden op straat en helaas nooit meer opgehaald door een eigenaar. Zulke “eigenaren” kun je ook maar beter kwijt dan rijk zijn en dus is Prins nu op zoek naar een gloednieuw exemplaar. Type “”lief en betrouwbaar”.
Een nieuwe eigenaar met een wandelmodus, speelmodus en knuffelmodus.

Prins vond het in het begin best wel even spannend. De kennel, gekke nieuwe geuren en geluiden en allemaal onbekende mensen. Maar met een beetje geduld en een koekje groeide zijn vertrouwen al snel en wende ook zijn nieuwe tijdelijke logeeradres. Nu worden wij ’s ochtends vrolijk begroet door een springende Prins die wacht op zijn eten en een kroel van ons!

Ook gaat hij graag mee aan de wandel en ook dan springt hij vaak enthousiast even tegen je op.

Met andere honden is Prins wisselend. Een gezellige wandeling met drie andere kleine mannelijke soortgenoten vond hij prima. Hij was enthousiast en wilde graag contact maken. Maar toen wij hem voorstelde aan een blije, spelende enthousiaste pup, snauwde hij deze wel af. Daar moest hij minder van weten.

Aangezien wij zijn vorige eigenaar nooit hebben gesproken weten wij dus niet of hij in het verleden geleerd heeft om alleen thuis te blijven en of hij in huis netjes zindelijk was. Hier zal zijn nieuwe eigenaar dus wel rekening mee moeten houden.

Herkent u zichzelf in het “type” eigenaar waarnaar Prins op zoek is? Denkt u te beschikken over de gewenste productspecificaties? En heeft u misschien zelfs nog wat blije bonuseigenschappen? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor onze Prins. Wij gunnen hem zo graag een liefdevol, onbezorgd, prinsheerlijk leventje!


Ook als u Prins geen nieuw thuis kunt bieden, kunt u helpen! Met uw bijdrage kunnen we dieren zoals Prins de juiste verzorging geven zolang ze in ons asiel verblijven. Nadat Prins is geplaatst hebben de achterblijvertjes hier ook nog plezier van. U kunt Prins gericht helpen met een donatie voor:

Prins zegt dankjewel


  • bedankt Anna Maresa voor: kauwbot (20-12-2017)
 
 
 

Prins wacht op een nieuw thuis in het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 18-01-2018
laatst gewijzigd 18-01-2018 20:23
aantal keer bekeken 3586