Pepsel

Pepsel
 
home
naam Pepsel
geslacht vrouwelijk
ras staffordshire
kleur Gestroomd met wit
leeftijd volwassen
geboren 04-12-2015
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen alleen in het begin
kan bij katten onbekend
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 16
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto ja
is zindelijk begeleiden
 

Onze lieve Pepsel heeft het niet altijd makkelijk gehad. Dit merken wij vooral aan haar gebrek aan vertrouwen in mensen. Ondanks dat wij vrijwel niets over haar weten en wij haar vorige eigenaar nooit gesproken hebben is dat wel duidelijk.

Geduld, liefde, begrip, koek, rust, positieve begeleiding en nog meer geduld en begrip zijn de belangrijkste ingrediënten om een bange, wantrouwende Pepsel te veranderen in een lieve, aanhankelijke en enthousiaste Pepsel. Gezien het feit dat ze nog twee jaar moet worden, past de enthousiaste versie veel beter bij haar!

En die enthousiaste versie is echt blij. Buiten is het een vrolijke lieverd om mee te wandelen. Een van Pepsels lievelingshobby’s is zwemmen. Als zij inmiddels doorheeft dat wij richting water gaan, gaat zij in de hoogste versnelling. Lichtelijk teleurgesteld is zij als we de andere kant opgaan .

Met andere honden is Pepsel wisselend. De een vindt zij leuker dan de ander. Helaas hebben wij haar nog niet los kunnen testen.

Wij hebben Pepsel haar vorige eigenaar nooit gesproken. Wel hebben wij via via van een oude bekende van haar gehoord dat zij in het verleden niet helemaal zindelijk was. Haar nieuwe eigenaar zal hier dan ook rekening mee moeten houden. Ook zou zij wat moeite hebben gehad met het alleen thuis blijven. Dit zal dus heel langzaam moeten worden opgebouwd.

Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden? Heeft u de tijd en het geduld en de wil om Pepsel eindelijk een stabiel eigen thuis te bieden, dat zij zo verdient? Denkt u onze Pepsel die oppepper te kunnen geven? Wacht dan niet langer en bel voor het maken van een afspraak voor Pepsel.


Ook als u Pepsel geen nieuw thuis kunt bieden, kunt u helpen! Met uw bijdrage kunnen we dieren zoals Pepsel de juiste verzorging geven zolang ze in ons asiel verblijven. Nadat Pepsel is geplaatst hebben de achterblijvertjes hier ook nog plezier van. U kunt Pepsel gericht helpen met een donatie voor:

Pepsel zegt dankjewel


  • bedankt anoniem voor: extra opvang (3 mnd) (26-06-2018)
  • bedankt Chef voor: extra opvang (3 mnd) (25-05-2018)
  • bedankt Chef voor: mandje met kussen (09-03-2018)
  • bedankt Chef voor: kauwbot (26-01-2018)
  • bedankt anoniem voor: smulmaaltijd (01-01-2018)
  • bedankt Chef voor: smulmaaltijd (22-12-2017)
  • bedankt Chef voor: speelgoed (01-12-2017)
 
 
 

Pepsel wacht op een nieuw thuis in het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 29-11-2017
laatst gewijzigd 25-03-2018 13:58
aantal keer bekeken 7419