Mikey

nieuwe gast
 
home
naam Mikey
geslacht mannelijk
ras anders
beschrijving Kruising
kleur Beige
leeftijd volwassen
geboren 1-12-2012
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja
verlegen alleen in het begin
kan bij katten onbekend
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 12
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto onbekend
is zindelijk ?
 

Dit is Mikey, een lieve kruising van ongeveer 5 jaar jong. De precieze leeftijd weten wij niet omdat hij gevonden is op straat. Aan de hand van zijn chip ( die niet geregistreerd was) zijn wij er achter gekomen dat hij uit het buitenland komt.

Deze lieve knul heeft het niet makkelijk gehad. Helaas kan hij ons niet vertellen wat hij allemaal heeft meegemaakt maar dit is wel aan hem te zien. Hij mist een teentje, en heeft meerdere littekens op zijn lijf.

Mikey is een ontzettend lieve hond! Het liefst komt hij bij je zitten om heerlijk geknuffeld te worden. Ook van een wandeling kan hij erg genieten. Hij wandelt relaxt met je mee en snuffelt lekker om zich heen.

Wij hebben hem hier nog niet los kunnen testen met een andere hond. Wel zijn we wezen wandelen in gezelschap van een klein hondje, dit vond Mikey wel gezellig. Mikey zal zo zijn voorkeuren hebben met andere honden. Hier op het veld, als we een hond tegen over hem zetten, kan hij wisselend reageren.

Via via weten wij dat Mikey niet al te leuk werd behandeld bij zijn vorige eigenaar. Zo weten wij ook dat hij hele dagen in de bench verbleef. Het is voor Mikey van belang dat het alleen thuis zijn heel langzaam opgebouwd gaat worden. Wellicht heeft de zindelijkheid in het begin wat extra aandacht nodig.

Mikey staat te popelen om 2018 te beginnen samen met zijn nieuwe eigenaar/eigenaren! Bent u op zoek naar een grote knuffelkont? Heeft u zin om lekkere lange wandelingen te gaan maken? Zorgt u er voor dat Mikey nooit meer bang hoeft te zijn dat iemand hem pijn gaat doen? En kunt u niet langer wachten om onze lieve Mikey te ontmoeten? Bel of mail dan snel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak!


geen donaties mogelijk op dit moment

Mikey zegt dankjewel


  • bedankt Floor voor: kauwbot (04-01-2018)
 
 
 

Mikey heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 29-12-2017
laatst gewijzigd 13-01-2018 14:53
aantal keer bekeken 1761