Mex

Mex wil gewoon zorgeloos van t leven genieten
 
home
naam Mex
geslacht mannelijk
ras anders
beschrijving Kruising Duitse Herder
kleur Bruin-zwart
leeftijd jong
geboren 18-01-2018
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen alleen in het begin
kan bij katten onbekend
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 16
kan traplopen nee
kan alleen zijn ja
kan in de auto ja
is zindelijk begeleiden
 

Deze jonge, knappe man is bij ons afgestaan omdat zijn eigenaren tegen wat problemen aan liepen met hem. Zo zou Mex niet altijd even vriendelijk reageren op mensen in het gezin en op visite. Wij zijn hier direct met het gedrag van Mex aan de slag gegaan. Met de juiste begeleiding gaat het heel erg goed!

Mex is nog een jonge hond die heel graag nieuwe dingen wil leren. Hij vindt het erg leuk om samen bezig te zijn. Lekker spelen, rennen en knuffelen. Ook buiten een wandeling maken of denk spelletjes doen vindt hij erg leuk. Hij heeft namelijk energie voor 10. Dat is natuurlijk ook niet zo gek als je nog zo bent en dan in een kennel moet verblijven.

Mex heeft hier een speelmaatje gevonden in onze Abby. Lekker met zijn twee├źn ravotten op een van onze speelvelden. Mex heeft wel zo zijn voorkeuren met andere honden. Aan de riem kan hij soms nog wel eens uitvallen. Zijn nieuwe eigenaar moet hem hier nog wel verder in begeleiden. Ons advies voor zijn nieuwe eigenaar is dan ook om een cursus op onze hondenschool te volgen.

Omdat Mex bij ons is afgestaan weten wij het een en ander over zijn verleden. Zo weten wij dat hij bij zijn vorige eigenaar even alleen thuis kon blijven. Ook was hij netjes zindelijk. Wel is het voor Mex van belang dat het alleen thuis zijn weer heel langzaam opgebouwd gaat worden. Wellicht heeft de zindelijkheid in het begin wat extra aandacht nodig.

Bent u ook gevallen voor zijn knappe verschijning? Zijn lieve hoofd met grote oren en zijn gekke korte staart. Heeft u zin om met hem aan de slag te gaan? Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden? En kunt u niet wachten om hem te mogen ontmoeten? Neem dan snel contact op met een van onze hondenverzorgers om een afspraak te maken voor Mex!


geen donaties mogelijk op dit moment

Mex zegt dankjewel


  • bedankt anoniem voor: speelgoed (27-09-2019)
  • bedankt Melissa voor: kauwbot (26-07-2019)
  • bedankt Melissa voor: kauwbot (18-02-2019)
  • bedankt Anoniem voor: extra opvang (3 mnd) (31-01-2019)
 
 

Mex heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 10-11-2018
laatst gewijzigd 02-12-2019 11:42
aantal keer bekeken 16948