Lola

Volslanke en sterke knuffelkont zoekt lieve eigenaren met een ruime bank!
 
home
naam Lola
geslacht vrouwelijk
ras anders
beschrijving Kruising Argentijnse Dog
kleur Gestroomd-wit
leeftijd volwassen
geboren 15-05-2015
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen alleen in het begin
kan bij katten onbekend
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 16
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn ja
kan in de auto onbekend
is zindelijk begeleiden
 

Wij willen u graag voorstellen aan Lola. Lola is een kruising Argentijnse dog, dus best een flinke dame.

Lola is bij ons afgestaan omdat haar eigenaresse niet meer voor haar kon zorgen. Helaas is er niet altijd even leuk met haar omgegaan, waardoor ze mensen in het begin best eng kan vinden. Ze heeft zo dan ook haar voorkeuren.

De eerste dagen bij ons vond ze alles ontzettend eng. Zo eng dat ze iedereen probeerde weg te krijgen door middel van grommen en blaffen. Maar al snel had ze door dat wij het daar niet mee eens waren. Met veel geduld maar vooral met veel lekkers ging Lola inzien dat wij het beste met haar voor hebben.

Al snel kon ze heerlijk rennen en spelen op het veld met een van de verzorgers. En dit breidde zich al snel uit tot alle verzorgers en uiteindelijk ook met vrijwilligers.

Als Lola eenmaal inziet dat je “okay” bent gaat bij haar de knop om en is het een hele lieve, grote hond. Dan zit ze het liefste bij je om geknuffeld te worden en deelt zij met alle liefde kusjes uit.

Buiten wandelen vindt ze nog wel heel spannend. Wanneer je spelenderwijs met haar buiten loopt vindt ze het al een stuk leuker.

Ondertussen is zij bij ons gesteriliseerd en kunnen wij op zoek naar een nieuw liefdevol thuis. Op zoek naar een eigenaar die haar de liefde kan geven die we haar zo gunnen. Een eigenaar die wandelingen voor haar weer leuk gaat maken, maar ook iemand die net zoveel van knuffelen houdt als Lola.

Lola was bij haar vorige eigenaar netjes zindelijk en kon even alleen thuis blijven. Dit zal in een nieuw huis wel weer rustig aan opgebouwd moeten worden.

Lola reageert heel erg wisselend naar andere honden. Hier zal een nieuwe eigenaar wel rekening mee moeten houden.

Ziet u het wel zitten om Lola een blije toekomst te geven? Bent u bekend met het positief opvoeden van honden? Bel dan naar de hondenafdeling voor het maken van een afspraak voor onze lieve, Lola!


Ook als u Lola geen nieuw thuis kunt bieden, kunt u helpen! Met uw bijdrage kunnen we dieren zoals Lola de juiste verzorging geven zolang ze in ons asiel verblijven. Nadat Lola is geplaatst hebben de achterblijvertjes hier ook nog plezier van. U kunt Lola gericht helpen met een donatie voor:

Lola zegt dankjewel


  • bedankt evelien voor: kauwbot (31-03-2020)
  • bedankt anoniem voor: extra opvang (3 mnd) (02-01-2020)
  • bedankt anoniem voor: smulmaaltijd (24-12-2019)
  • bedankt anoniem voor: smulmaaltijd (18-06-2019)
  • bedankt Chef voor: extra opvang (3 mnd) (24-08-2018)
 
 

Lola wacht op een nieuw thuis in het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 04-07-2018
laatst gewijzigd 19-01-2020 10:35
aantal keer bekeken 9340