Lola Nieuw Verhaal!

Volslanke en sterke knuffelkont zoekt lieve eigenaren met een ruime bank!
 
home
naam Lola Nieuw Verhaal!
geslacht vrouwelijk
ras anders
beschrijving Kruising Groot
kleur Gestroomd-wit
leeftijd volwassen
geboren 15-05-2015
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen alleen in het begin
kan bij katten onbekend
kan bij honden nee
kan bij kinderen vanaf 16
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn ja
kan in de auto onbekend
is zindelijk begeleiden
 

Lieve Lola, wij hopen dat 2020 jouw jaar gaat worden! Je verblijft alweer veel te lang bij ons. Alhoewel wij hier elke dag genieten van jouw knuffels, zien wij jou nog veel liever vertrekken met een super lieve eigenaar/eigenaren.

Lola is een hond die in het verleden niet altijd even leuk is behandeld. Dat is tot op de dag van vandaag nog altijd wel te merken bij haar. Ze schrikt van onverwachte geluiden enz. Ook moet ze even wennen aan onbekende mensen. Gelukkig is Lola gek op eten en hier is zij dan ook snel mee “over te halen”.

U zult begrijpen dat niet ieder huishouden geschikt is voor Lola. Ze is een flinke hond dus haar eigenaar moet letterlijk stevig in zijn/ haar schoenen staan. Ook moeten haar nieuwe eigenaren geduld met haar hebben. Ze heeft echt even de tijd nodig om te wennen. Als ze eenmaal gewend is, dan krijg je daar de allergrootste knuffelkont voor terug. Gezien haar reactie op onbekende mensen plaatsen wij Lola ook niet in een gezin met kinderen.

Waar Lola het wandelen buiten in het begin erg spannend vond, gaat dat nu echt heel erg goed. Ze geniet van de lekkere lange wandelingen.

Lola kon bij haar vorige eigenaar alleen thuis blijven en ze was ook netjes zindelijk. Aangezien Lola nu al een hele tijd bij ons verblijft en zij moet wennen aan nieuwe situaties, moet het alleen thuis zijn wel weer langzaam opnieuw opgebouwd gaan worden.

Bent u op zoek naar een leuke en grote hond? Vindt u het niet erg dat Lola een rugzak met haar mee draagt? Heeft u er juist zin in om lekker met Lola aan de slag te gaan? En vindt u het niet erg dat u eerst een paar keer voor Lola langs moet komen voordat ze met u mee naar huis mag? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken voor onze lieve Lola!


Ook als u Lola Nieuw Verhaal! geen nieuw thuis kunt bieden, kunt u helpen! Met uw bijdrage kunnen we dieren zoals Lola Nieuw Verhaal! de juiste verzorging geven zolang ze in ons asiel verblijven. Nadat Lola Nieuw Verhaal! is geplaatst hebben de achterblijvertjes hier ook nog plezier van. U kunt Lola Nieuw Verhaal! gericht helpen met een donatie voor:

Lola Nieuw Verhaal! zegt dankjewel


  • bedankt remco voor: extra opvang (1 jr) (11-06-2020)
  • bedankt anoniemrob voor: kauwbot (27-04-2020)
  • bedankt anoniemrob voor: extra opvang (3 mnd) (27-04-2020)
  • bedankt evelien voor: kauwbot (31-03-2020)
  • bedankt anoniem voor: extra opvang (3 mnd) (02-01-2020)
  • bedankt anoniem voor: smulmaaltijd (24-12-2019)
  • bedankt anoniem voor: smulmaaltijd (18-06-2019)
  • bedankt Chef voor: extra opvang (3 mnd) (24-08-2018)
 
 

Lola Nieuw Verhaal! wacht op een nieuw thuis in het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 04-07-2018
laatst gewijzigd 07-11-2020 08:32
aantal keer bekeken 14766