Liv

Nieuw!
 
home
naam Liv
geslacht vrouwelijk
ras anders
beschrijving Mechelse Herder
kleur Bruin-wit
leeftijd puppie
geboren 25-02-2018
gesteriliseerd / gecastreerd nee
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen niet
kan bij katten onbekend
kan bij honden ja
kan bij kinderen vanaf 16
kan traplopen nee
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto onbekend
is zindelijk begeleiden
 

Dit knappe, jonge meisje van net zeven maanden oud liep helemaal alleen in het Zuiderpark. Dit was natuurlijk niet de bedoeling en daarom is zij door de dierenambulance naar ons toe gebracht. Wij hadden allemaal wel verwacht dat zij snel opgehaald zou worden door haar eigenaar. Helaas heeft niemand zich voor haar gemeld. Daarom zijn wij nu op zoek naar een lieve, actieve nieuwe eigenaar voor haar.

Aangezien wij haar vorige eigenaar nooit hebben gesproken, hebben wij heel weinig achtergrond informatie over haar. Ze heeft van ons de naam Liv gekregen. Ook zijn we met haar aan de slag gegaan om haar beter te leren kennen.

Het was al snel duidelijk dat Liv een jonge, enthousiaste, actieve hond is. Een hond die de hele dag opgesloten in een kennel zitten maar wat saai vindt. Als wij met haar gaan spelen of wandelen, kan Liv best heel hard in ons bijten. Dit heeft ons al de nodige plekken in de kleur van haar tuig opgeleverd. Ook al is mooi blauw zeker niet lelijk, zal zij toch moeten leren dat mensen niet zijn om in te bijten, maar speelgoed wel. Ook het los-commando super leuk aanleren is voor haar van groot belang.

Gelukkig vond zij al snel een geweldig keetmaatje in een kruising Labrador. Nadat deze geplaatst is, kan zij naar hartenlust keten met onze knappe Boelie. Dat maakt haar logeerpartij binnen de muren een stuk aangenamer.

Toch kan Liv eigenlijk niet wachten tot ze bij opgehaald wordt door een lieve eigenaar. Een eigenaar met ervaring in het positief opvoeden van honden. Een eigenaar die op een leuke manier met haar aan de slag wil gaan. Een eigenaar die de tijd heeft om het alleen zijn en eventueel ook de zindelijkheid aan te leren.

Herkent u zichzelf in de hierboven gezochte eigenaar? En is uw hart sneller gaan kloppen? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor onze Liv!!


Ook als u Liv geen nieuw thuis kunt bieden, kunt u helpen! Met uw bijdrage kunnen we dieren zoals Liv de juiste verzorging geven zolang ze in ons asiel verblijven. Nadat Liv is geplaatst hebben de achterblijvertjes hier ook nog plezier van. U kunt Liv gericht helpen met een donatie voor:

Liv zegt dankjewel


  • bedankt Anoniem voor: extra opvang (3 mnd) (06-12-2018)
 
 

Liv wacht op een nieuw thuis in het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 20-09-2018
laatst gewijzigd 16-01-2019 21:26
aantal keer bekeken 7005