Lilly

Nieuw!
 
home
naam Lilly
geslacht vrouwelijk
ras anders
beschrijving Kruising
kleur Bruin-wit
leeftijd volwassen
geboren 01-04-2014
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja
verlegen niet
kan bij katten nee
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 12
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn ja
kan in de auto ja
is zindelijk ja
 

Lilly is in april bij ons binnen gekomen als zwerver. We hebben haar leren kennen als een lieve, timide hond. Tot onze verbazing miste niemand deze lieve hond en binnen drie weken vond zij een liefdevol thuis bij nieuwe mensen.
Helaas is zij na drie maanden weer bij ons teruggebracht. Dit omdat er zich een paar incidenten met andere honden hebben voorgedaan waardoor haar eigenaren het vertrouwen in Lilly hebben verloren.

Aangezien zij drie maanden geplaatst is geweest, hebben wij nu wel meer informatie over haar. Zo weten wij dat ze in huis een perfecte hond was. Ook begon ze zich steeds meer thuis te voelen en werd ze steeds een stukje vrolijker en meer “hond”. Ze was netjes zindelijk en ook kon ze een uurtje zonder problemen alleen thuis blijven.
Ook bleek tijdens wandelingen dat ze niet zo gecharmeerd is van katten.

Wat andere honden betreft is zij wisselend. Sinds ze terug is heeft ze nog niet lelijk gedaan naar andere honden. Groot of klein, hier vindt ze het prima. Maar van haar vorige eigenaren weten wij dus dat het zeker niet met iedere hond klikt. Daar zal een nieuwe eigenaar dus wel rekening mee moeten houden.

Heeft u ervaring in het positief opvoeden van honden? Bent u op zoek naar een leuke maat hond, niet te groot en niet te klein? Bent u op zoek naar een echte knuffelhond? Maar ook een hond die het heel gezellig vindt om met u aan de wandel te gaan? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor onze Lilly!


geen donaties mogelijk op dit moment
 

Lilly heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 23-08-2018
laatst gewijzigd 08-10-2018 21:41
aantal keer bekeken 1478