Leyla

Leyla
 
home
naam Leyla
geslacht vrouwelijk
ras anders
beschrijving Boerenfox
kleur Wit - bruin
leeftijd volwassen
geboren 17-09-2016
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen alleen in het begin
kan bij katten onbekend
kan bij honden onbekend
kan bij kinderen nee
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn ja
kan in de auto wagenziek
is zindelijk begeleiden
 

Graag stellen wij u voor aan Leyla, een Boerenfox van 1 jaar jong. Leyla is bij ons terecht gekomen omdat haar vorige eigenaar niet meer in de gelegenheid was om voor haar te zorgen.

We hebben Leyla hier leren kennen als een super blij, druk hondje. Okay, ze heeft even tijd nodig om aan je te wennen, bij de een iets langer als bij de ander, maar als het goed is is het ook echt goed! Ze houdt ervan om heerlijk achter een balletje aan te rennen. Ze houdt ook van knuffelen, maar dan moet er wel eerst flink gerend en gespeeld worden om de energie eruit te krijgen. Je maakt Leyla ook heel erg blij met een grote wandeling!

In haar vorige huis kon Leyla een paar uurtjes alleen thuis blijven. Dit zal in een nieuw huis wel weer rustig aan opgebouwd moeten worden.

Leyla was niet altijd even zindelijk. Zij kwam bij ons binnen met blaasgruis. Dit is behandeld en volledig hersteld. Wanneer Leyla veel stress heeft, zoals mogelijk is bij het verhuizen naar een nieuw huis zal zij in het begin meer moeite hebben met de zindelijkheid. Hier zal een nieuwe eigenaar rekening mee moeten houden.

Leyla is wisselend naar andere honden toe. Wij hebben haar nog niet kunnen testen met een andere hond.

Heeft u net zoveel energie als Leyla? Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden? Houdt u wel van een grote wandeling? Neem dan contact op met de hondenafdeling om een afspraak te maken voor het ontmoeten van deze lieve druktemaker!


Ook als u Leyla geen nieuw thuis kunt bieden, kunt u helpen! Met uw bijdrage kunnen we dieren zoals Leyla de juiste verzorging geven zolang ze in ons asiel verblijven. Nadat Leyla is geplaatst hebben de achterblijvertjes hier ook nog plezier van. U kunt Leyla gericht helpen met een donatie voor:

Leyla zegt dankjewel


  • bedankt Ilana voor: mandje met kussen (19-05-2018)
 
 

Leyla wacht op een nieuw thuis in het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 10-01-2018
laatst gewijzigd 20-09-2018 14:05
aantal keer bekeken 16194