Leela

Leela
 
home
naam Leela
geslacht vrouwelijk
ras anders
beschrijving Kruising
kleur Beige-wit
leeftijd volwassen
geboren 10-01-2014
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja
verlegen niet
kan bij katten onbekend
kan bij honden nee
kan bij kinderen ja
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn ja
kan in de auto ja
is zindelijk begeleiden
 

Het heeft even geduurd voordat wij dit lieve meisje aan jullie mochten voorstellen. Hier is ze dan, onze knappe Leela!! Ze is bij ons door de dierenambulance binnen gebracht omdat ze alleen op straat liep. Via haar chip hebben wij contact gehad met haar vorige eigenaar. Deze wilde haar dolgraag op komen halen. Ze zijn ook hier geweest maar tot op de dag van vandaag hebben ze haar nooit opgehaald. Wij zijn daarom nu samen met Leela op zoek naar nieuwe eigenaren.

Waarom het een tijdje heeft geduurd voordat wij Leela aan u konden voorstellen kwam door twee dingen. Leela is vlak na binnenkomst bij ons loops geworden. Haar sterilisatie stond al ingepland dus die moesten wij even verzetten, maar dat heeft ze nu achter de rug. Ook had Leela wat blaasproblemen. Ze krijgt nu speciaal voer en gelukkig heeft ze hier geen last meer van. Het is wel van belang dat Leela dit voer in de toekomst ook krijgt.

Hier reageert Leela niet leuk op andere honden. Ook weten wij van haar vorige eigenaar dat ze niet goed op andere honden reageerde. Hier moet haar nieuwe eigenaar wel rekening mee houden.

Leela kon bij haar vorige eigenaar even alleen thuis blijven. In haar nieuwe huis moet het alleen thuis blijven wel weer heel langzaam opgebouwd gaan worden. Leela was niet altijd zindelijk. Misschien hadden haar blaasproblemen daar ook wat mee te maken. De zindelijkheid heeft daarom wel wat extra aandacht nodig.

Bent u na het zien van de foto’s ook meteen verliefd geworden? Gunt u onze lieve Leela ook al het geluk van de hele wereld? Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden? Heeft u nog een plekje over? En kunt u niet wachten om Leela te ontmoeten? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken!


geen donaties mogelijk op dit moment

Leela zegt dankjewel


  • bedankt Gienah voor: smulmaaltijd (08-06-2018)
  • bedankt Chef voor: extra opvang (3 mnd) (04-05-2018)
 
 

Leela heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 30-04-2018
laatst gewijzigd 12-01-2019 15:18
aantal keer bekeken 6465