Kyra

Kyra
 
home
naam Kyra
geslacht vrouwelijk
ras anders
beschrijving Kruising Leuk
kleur Bruin met wit
leeftijd volwassen
geboren 29-09-2016
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja
verlegen niet
kan bij katten nee
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 12
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn ja
kan in de auto ja
is zindelijk begeleiden
 

Met een grote glimlach op ons gezicht stellen wij bij deze graag Kyra aan u voor. Want als we aan Kyra denken of iets met Kyra gaan ondernemen dan worden wij blij! Dat dat gebeurt komt door Kyra zelf. Kyra heeft namelijk een automatische reactie als zij mensen ziet. Zodra ze ons ziet, schudden haar staart en billen automatisch van links naar rechts en kijkt ze je daarbij aan met een blik die iedereen vertederd. Tegen zoveel kilo pure, oprechte blijheid is de zwaartekracht niet bestand en schieten alle mondhoeken hier spontaan van omhoog .

Kyra is noodgedwongen bij ons terecht gekomen vanwege prive-omstandigheden van haar eigenaren. Aan Kyra zelf lag het niet.
Kyra komt uit een huis met kinderen, een andere hond en een kat.
Zij had het daar prima naar haar zin.

Inmiddels is Kyra bij ons gesteriliseerd en is zij er klaar voor om rustig op zoek te gaan naar een nieuw, fijn, warm, liefdevol thuis. Voor minder gaat zij namelijk niet weg .

Kyra was in haar vorige huis netjes zindelijk. Ook kon zij wel even alleen thuis blijven. Echter was zij dan wel samen met een andere hond. Het alleen thuis blijven zal dan ook in een nieuw huis wel weer rustig moeten worden opgebouwd.

Ook al is Kyra over het algemeen sociaal naar andere honden, heeft ook zij wel haar voorkeuren en kan ze wisselend reageren.

Wij hebben Kyra hier voorgesteld aan een kat. Helaas reageerde zij hier niet leuk naar. Ook al heeft zij bij haar vorige eigenaar samen gewoond met een kat, wij plaatsen Kyra niet in een huis met katten.

Bent u stiekem al een beetje verliefd geworden na het lezen van haar verhaal? Bent u ervan overtuigd dat u haar heel gelukkig kan maken? Ziet u ook geen enkele reden om β€œnee” te zeggen tegen zoveel kilo blijheid? En heeft u genoeg tijd, ruimte en liefde voor zoveel kilo blijheid?
Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor deze lieverd!


geen donaties mogelijk op dit moment

Kyra zegt dankjewel


  • bedankt Chef voor: extra opvang (3 mnd) (25-05-2018)
  • bedankt Chef voor: smulmaaltijd (22-12-2017)
 
 
 

Kyra heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 16-12-2017
laatst gewijzigd 27-10-2018 16:11
aantal keer bekeken 5203