Keisy

Keisy
 
home
naam Keisy
geslacht vrouwelijk
ras anders
beschrijving Amerikaanse Bully
kleur blauw-wit
leeftijd volwassen
geboren 19-07-2017
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen niet
kan bij katten onbekend
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 16
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto ja
is zindelijk begeleiden
 

Wij stellen aan u voor…. Een bonk spier…. Een bonk enthousiasme….. een bonk energie….. 1 bonk optimisme en positieve energie… kortom… we stellen bij deze onze Keisy aan u voor!

Keisy is bij ons afgestaan omdat haar eigenaresse hoogzwanger was en zij teveel was geworden. Zoals u uit de eerste alinea al heeft kunnen opmaken is Keisy hierdoor niet bij de pakken neer gaan zitten. Zij heeft al haar krachten (en dat zijn er nogal veel) gebundeld om alle vier haar pootjes eronder te zetten bij de zoektocht naar een nieuw, perfect thuis.

Even leek deze houding razendsnel beloond te worden. Keisy vond namelijk haar perfecte thuis. Een thuis bij een liefdevol gezin met kleine ervaren kinderen. Echter bleek Keisy een stuk minder ervaren te zijn in de omgang met kleine kinderen. En ondanks de grote liefde voor Keisy van het hele gezin, was het toch het beste om op zoek te gaan voor haar naar een huis met oudere kinderen.Naar andere honden toe gedraagt Keisy zich over het algemeen sociaal. Natuurlijk, zal ook zij wel haar voorkeuren hebben. Helaas hebben wij haar hier nog niet los kunnen testen met en een andere hond.

Wij weten niet of Keisy geleerd heeft om alleen thuis te blijven. Dit zal in een nieuw huis sowieso rustig opgebouwd moeten worden. Wel weten wij van haar korte plaatsing dat zij in huis superlief en rustig was en ook nog eens zindelijk.

Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden? Heeft u geen kleien kinderen in huis? Heeft u alle tijd, liefde en geduld voor onze Keisy? En is uw hart inmiddels ongemerkt sneller gaan kloppen? Wacht dan niet langer en bel voor onze lieve Keisy!!


geen donaties mogelijk op dit moment

Keisy zegt dankjewel


  • bedankt Chef voor: extra opvang (3 mnd) (21-07-2018)
  • bedankt anoniem voor: speelgoed (22-06-2018)
  • bedankt Chef voor: mandje met kussen (18-05-2018)
 
 

Keisy heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 05-05-2018
laatst gewijzigd 21-08-2018 17:01
aantal keer bekeken 3525