Keesje

Nieuw!
 
home
naam Keesje
geslacht mannelijk
ras keeshond
kleur wit
leeftijd volwassen
geboren 03-03-2016
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja
verlegen niet
kan bij katten onbekend
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen ja
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto onbekend
is zindelijk begeleiden
 

Voor zover bekend had onze tweejarige Keesje het goed voor elkaar. Hij had een lieve eigenaresse waar hij lief en leed mee deelde en die hem liet opgroeien tot de vrolijke, blije enthousiaste Keesje die wij hebben leren kennen.
Een enkele keer heeft hij in ons pension mogen logeren.
Toen konden hij en wij nog niet bedenken dat hij in mei 2018 in het asiel zou belanden. Dit is echter wel gebeurd nadat zijn eigenaresse is overleden.

Hoe verdrietig ook, is Kees geen hondje om bij de pakken neer te gaan zitten. Daar heeft deze jonge Keeshond ook simpelweg gewoon teveel energie voor.
En ondanks dat hij ons allemaal even vrolijk begroet en hij geniet van de aandacht en wandelingen die hij hier krijgt, vindt hij dat deze logeerpartij nu wel lang genoeg geduurd heeft. Want de aandacht die wij (personeel en vrijwilligers) kunnen geven, moet verdeeld worden over meer dan vijftig honden. Dat staat ongetwijfeld wel een beetje haaks op de aandacht die hij gewend is om te krijgen. En voor een hondje dat heel sociaal is ingesteld zijn alle uren zonder sociaal contact wel extra zwaar.

Keesje is wisselend naar andere honden. Hij zal ongetwijfeld de ene hond leuker vinden dan de andere.

Wij hebben nooit iemand gesproken die ons meer informatie over Keesje kon geven. Zo weten wij dus niet of hij in zijn vorige huis netjes zindelijk was en of hij gewend is om alleen thuis te blijven.

Bent u op zoek naar een niet al te groot en al te klein formaat hond? Een lief en gezellig vriendje om uw leven mee te delen? Heeft u genoeg tijd, geduld en liefde om het alleen zijn heel langzaam op te bouwen? Houdt u wel van borstelen en kammen? En kunt u het actieve karakter van de keeshond wel waarderen? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor onze Keesje.


geen donaties mogelijk op dit moment
 

Keesje heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 14-06-2018
laatst gewijzigd 21-06-2018 14:21
aantal keer bekeken 1019