Jumper

Jumper
 
home
naam Jumper
geslacht mannelijk
ras anders
beschrijving Kruising Ridgeback
kleur bruin-wit
leeftijd volwassen
geboren 20-05-2016
gesteriliseerd ja
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen alleen in het begin
kan bij katten onbekend
kan bij honden misschien
kan bij kinderen misschien
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto korte ritten
 

Hallo, ik ben Jumper. Ik Liep alleen rond in Madestein toen ik opeens werd opgehaald, en hierheen werd gebracht. Aan het begin vond ik dat echt niet zo leuk! Ik vond het echt heel eng om alleen in mijn kennel te zitten. Gelukkig zagen mijn verzorgers dat ook. Het gaat nu steeds een beetje beter en ik ga het hier steeds leuker vinden.

Helaas kan ik niks over mijn verleden vertellen, net zoals mijn naam. Maar die was al snel verzonnen toen ik mee mocht om te gaan spelen en wandelen. En wat een feestje is dat toch elke dag! Ik ben dan zo blij dat ik maar blijf springen, lopend, rennend altijd met 4 poten de lucht in. Dus met de naam Jumper kan ik wel leven ;).

Ook houd ik heel erg van knuffelen, dan kom ik lekker tegen je aan zitten. Wel moet ik dan eerst even wat rondjes hebben gerend om mijn ergste energie kwijt te raken.

Omdat er niets bekend is over mijn verleden weten mijn verzorgers niet of ik alleen thuis kan blijven en of ik netjes zindelijk was. Dit zal bij mijn toekomstige eigenaren rustig opgebouwd moeten worden.

Hier reageer ik wisselend op andere honden. De een vind ik leuk, van de ander moet ik niks hebben.

Ziet u het wel voor u om samen met mij jumpend 2018 in te gaan? Heeft u ervaring met het positief opvoeden van mijn soortgenoten? Heeft u voldoende tijd en energie? Dan zie ik u heel graag binnenkort om kennis te maken!


Ook als u Jumper geen nieuw thuis kunt bieden, kunt u helpen! Met uw bijdrage kunnen we dieren zoals Jumper de juiste verzorging geven zolang ze in ons asiel verblijven. Nadat Jumper is geplaatst hebben de achterblijvertjes hier ook nog plezier van. U kunt Jumper gericht helpen met een donatie voor:

Jumper zegt dankjewel


  • bedankt Chef voor: kauwbot (22-12-2017)
 
 
 

Jumper wacht op een nieuw thuis in het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 18-01-2018
laatst gewijzigd 18-01-2018 20:16
aantal keer bekeken 1223