Jazz

Achter dat dikke muurtje zit stiekem een vrolijk en lief clowntje verstopt.
 
home
naam Jazz
geslacht mannelijk
ras anders
beschrijving Kruising
kleur Gestroomd
leeftijd volwassen
geboren 13-02-2015
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen ja
kan bij katten onbekend
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 16
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto onbekend
is zindelijk begeleiden
 

Jazz is afgestaan omdat het helaas niet meer klikte met de andere honden in huis. Na meerdere onderlinge vechtpartijen was het voor Jazz dan ook beter om op zoek te gaan naar een nieuw huis. Dit ging Jazz niet in zijn koude vachtje zitten.
Hij vond alles echt heel eng, zowel de omgeving als de verzorgers. Hij wilde zo graag onzichtbaar zijn in zijn kennel. Met heel veel geduld, geen druk en veel koekjes is het gelukt om beetje bij beetje zijn vertrouwen te winnen.
Hoe meer zijn vertrouwen groeit… hoe blijer hij wordt.

Met andere honden is Jazz wisselend. Zoals hier boven al beschreven staat hoe hij aan nieuwe situaties en mensen moet wennen, geldt dat ook voor honden. Als een hond in het begin te druk is of te hard met hem wil spelen, vind hij dit heel eng. Als Jazz een hond eenmaal leuk vindt dan gaan alle remmen los en dan moet de hond wel “stevig in zijn schoenen staan’’ want Jazz kan dan best hard spelen.

Wij weten niet of Jazz in zijn vorige huis netjes zindelijk was. Ook weten wij niet of hij geleerd heeft alleen thuis te blijven. Wij verwachten het niet aangezien Jazz nog jong is en er meerdere honden in het huis woonden. Jazz zal dus wel nooit helemaal alleen alleen thuis gebleven zijn.

Samen met Jazz zijn wij op zoek naar een eigenaar die Jazz op een positieve manier wil gaan opvoeden en begeleiden. Een eigenaar die de tijd wil nemen om Jazz tijdens een aantal ontmoetingen op het HDC wat beter te gaan leren kennen. Een eigenaar die Jazz graag het vertrouwen in de mensen terug wil geven. Degene die dit voor Jazz over heeft, krijgt er een geweldig leuk, lief, blij hondje voor terug! Een hondje dat de leukste spelbogen kan maken, heerlijk kan knuffelen en samen met u kan genieten van gezellige wandelingen!Denkt u dat hij een perfecte match zou zijn? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor onze Jazz!


Ook als u Jazz geen nieuw thuis kunt bieden, kunt u helpen! Met uw bijdrage kunnen we dieren zoals Jazz de juiste verzorging geven zolang ze in ons asiel verblijven. Nadat Jazz is geplaatst hebben de achterblijvertjes hier ook nog plezier van. U kunt Jazz gericht helpen met een donatie voor:

Jazz zegt dankjewel


  • bedankt S de Jongh voor: extra opvang (1 jr) (30-12-2018)
  • bedankt Anita voor: mandje met kussen (23-12-2018)
  • bedankt Anita voor: extra opvang (3 mnd) (01-06-2018)
  • bedankt anoniem voor: extra opvang (3 mnd) (24-02-2018)
  • bedankt Chef voor: kauwbot (01-12-2017)
 
 

Jazz wacht op een nieuw thuis in het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 29-11-2017
laatst gewijzigd 01-03-2019 18:42
aantal keer bekeken 9031