Jace

Nieuw!
 
home
naam Jace
geslacht mannelijk
ras anders
beschrijving Stafford
kleur Bruin-wit
leeftijd volwassen
geboren 01-08-2014
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen alleen in het begin
kan bij katten nee
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 12
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn ja
kan in de auto onbekend
is zindelijk ja
 

Jace is bij ons terecht gekomen omdat zijn vorige eigenaar niet meer voor hem kon zorgen. Jace moest in het begin best even wennen. Hij verblijft nu gezellig bij ons op kantoor. Jace is even geplaatst geweest maar helaas is hij weer terug gekomen.

Jace geniet van de wandelingen buiten. Samen met iemand lekker aan de wandel, ook houdt hij er van om te zwemmen. Verder is knuffelen ook een van zijn grootste hobby’s.

Zijn vorige eigenaar vertelde ons dat hij niet leuk zou zijn met andere dieren. Hier hebben wij hem uitgelaten met een andere hond en dat ging goed. Aan de lijn valt hij ook niet uit. Wel zijn wij natuurlijk voorzichtig aangezien wij hebben gehoord dat hij in het verleden niet met andere honden kon opschieten. Een nieuwe eigenaar zal hier dan ook rekening mee moeten houden.

Aangezien Jace even weg is geweest en verblijft bij ons op kantoor zijn wij het een en ander over hem te weten gekomen. Zo is hij netjes zindelijk als hij op tijd wordt uitgelaten. Ook kan hij even alleen thuis blijven. Dit moet bij een nieuwe eigenaar wel weer rustig opgebouwd worden.

Op dit moment heeft Jace wat huidproblemen. Hij wordt hiervoor behandeld en krijgt speciaal voer.

Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden? Heeft u tijd en geduld genoeg om Jace te begeleiden en hem het vertrouwen te geven dat hij niet meer alleen is en er goed voor hem gezorgd gaat worden?
Gaat u er graag op uit met een actieve hond en denkt u dat Jace de hond voor u is? Neem dan contact op en maak een afspraak voor Jace!


geen donaties mogelijk op dit moment

Jace zegt dankjewel


  • bedankt Celena voor: smulmaaltijd (30-08-2018)
 
 

Jace heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 09-06-2018
laatst gewijzigd 16-10-2018 22:33
aantal keer bekeken 3473