Homer

Homer
 
home
naam Homer
geslacht mannelijk
ras anders
beschrijving Kruising Maltezer
kleur wit
leeftijd volwassen
gesteriliseerd / gecastreerd ja
schofthoogte 27 cm
knuffelen ja
verlegen niet
kan bij katten onbekend
kan bij honden ja
kan bij kinderen vanaf 8
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto onbekend
is zindelijk begeleiden
 

Misschien kennen jullie me nog wel. Ik ben hier heel wat jaren terug ook geweest. Toen ben ik geadopteerd, maar nu ben ik teruggebracht omdat ik onzindelijk was.
Nu heb ik het beste plekje gekregen, namelijk het kantoor van mijn verzorgers. Er wordt met mij gespeeld en heel veel geknuffeld! Ook wordt ik nu om de 2 uur uitgelaten waardoor ik netjes zindelijk ben. Ze zeggen hier steeds dat ze trots op me zijn. Ik zou het fijn vinden als ik in mijn nieuwe huis ook wat vaker uitgelaten wordt! Met veel trainen en geduld kan ik het misschien ook nog wel wat langer volhouden. Ik beloof u dat ik hier echt me best voor ga doen!

Waar ik blij van word? Ik ben helemaal gek op ballen! Groot, klein, hard, zacht, alle ballen vind ik leuk!
Een andere hobby van mij is zwemmen. De vrijwilligers hier nemen me dan ook vaak mee om eens lekker te plonsen in het water, uiteraard het liefst met een balletje erbij!

Ook ben ik hier langs de trimster geweest. Nu zit ik weer helemaal fijn in mijn haren. Oké, ik heb wat kale plekjes waar de haren op dit moment weer aangroeien. De mevrouw die zich dokter noemt zegt dat dit seizoensgebonden kaalheid heet.

Trouwens, ik heb hier ook kennisgemaakt met een labrador teefje, die vond ik echt geweldig. Samen achter ballen aanrennen is nog leuker!

Heeft u de tijd en het geduld om samen met mij verder aan de slag te gaan met de zindelijkheid? Wilt u met mij gaan spelen en zwemmen? En bent u bekend met het positief opvoeden van honden? Dan zou ik graag wat tijd vrij maken om u te ontmoeten!


geen donaties mogelijk op dit moment
 

Homer heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 03-05-2018
laatst gewijzigd 14-07-2018 15:33
aantal keer bekeken 6119