Harley

Nieuw!
 
home
naam Harley
geslacht mannelijk
ras anders
beschrijving Kruising Stafford / Herder
kleur Gestroomd met wit
leeftijd volwassen
geboren 02-01-2016
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen niet
kan bij katten onbekend
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 12
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn nee
kan in de auto ja
is zindelijk begeleiden
 

Harley is bij ons afgestaan omdat zijn vorige eigenaar niet meer voor hem kon zorgen. Harley was in het begin alles behalve blij dat hij bij ons terecht was gekomen. Bang zat hij in zijn kennel. Angstig voor al het onbekende geblaf om hem heen en angstig voor alle onbekende gezichten.
Met liefde, geduld en koek werden die gezichten steeds bekender en vertrouwder. En op het veld (weg uit de gang en kennel met al het geblaf) is de wereld ook gelijk een stuk leuker.

Als wij Harley echter alleen meenemen naar buiten voor een wandeling, merken wij dat zijn ervaringen buiten niet altijd leuk zijn geweest. Harley vind veel dingen tijdens de wandeling best wel eng. Wij hopen dat hij steeds meer vertrouwen in ons zal krijgen en natuurlijk straks ook in zijn nieuwe eigenaar, zodat hij kan leren dat hij er niet alleen voor staat. Maar dat hij altijd beschermd zal worden en ook buiten niet bang hoeft te zijn.

Met andere honden is Harley wisselend. Hij heeft een tijdje samengewoond met een andere reu, dat ging goed. Deze kende hij al van pup af aan. Buiten ging het met andere honden niet altijd goed bij zijn vorige eigenaar. Hier hebben we samen met een andere hond gelopen en dat ging goed. We hebben hem helaas nog niet los kunnen testen met een andere hond.

Via zijn vorige eigenaar weten wij dat Harley niet goed geleerd heeft om alleen thuis te blijven. Ook een bench is hij niet gewend. Zijn nieuwe eigenaar zal er dan ook rekening mee moeten houden dat het alleen thuis blijven heel langzaam zal moeten worden opgebouwd.

Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden? Heeft u tijd, liefde en geduld genoeg om Harley’s vertrouwen in de mens en wereld verder op te bouwen/te herstellen? Wordt u blij van een energieke, actieve jonge hond die als hij zich op zijn gemak voelt heeeeel hard, heeeel blij, heeeeel veel rondjes kan rennen ? En van een hond die daarna graag op schoot komt uitrusten en knuffelen? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor meer informatie over Harley!


geen donaties mogelijk op dit moment
 

Harley heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 09-07-2018
laatst gewijzigd 01-08-2018 17:44
aantal keer bekeken 2025