Goofy

Nieuw!
 
home
naam Goofy
geslacht mannelijk
ras anders
beschrijving Kruising Weimaraner
kleur blauw
leeftijd volwassen
geboren 01-10-2016
gesteriliseerd / gecastreerd ja
verlegen alleen in het begin
kan bij katten onbekend
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 16
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto onbekend
is zindelijk begeleiden
 

Deze knappe jongen is Goofy. Hij is via de dierenambulance bij ons terecht gekomen, omdat hij helemaal alleen buiten rondliep. In het begin vond hij het hier allemaal best wel spannend, maar hij kwam er al snel achter dat het allemaal best wel mee viel. Lekker rennen en springen over het veld, daar wordt hij helemaal gelukkig van. Tegen een wandeling buiten zegt hij ook geen nee. Zodra hij naar buiten mag huppelt hij vrolijk met je mee.

Tegenover andere honden gedraagt hij zich over het algemeen sociaal, maar soms ook wel wisselend. Hij laat wel duidelijk merken dat zijn ervaringen niet altijd leuk zijn geweest. Zo vond hij de eerste kennismaking met boxer Kai best wel heel eng. Toen hij eenmaal doorhad dat Kai niets slechts in de zin had en hij van ons ook best mocht snuffelen, werd hij minder bang en durfde hij kennis te maken en te gaan snuffelen. Samen lopen met onze rustige Zelda was voor hem direct gezellig. We hebben helaas nog geen geschikte hond gevonden om hem los mee samen te testen.

Aangezien hij hier via de dierenambulance is binnen gekomen weten wij niks over zijn verleden. Wij weten dan ook niet of hij in het verleden heeft geleerd om alleen thuis te blijven en of hij netjes zindelijk was. Dit zal dus wellicht extra aandacht vragen.

Bent u op zoek naar een lieve, energieke, jonge hond? Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden? Wilt u de hond dolgraag laten zien dat er echt heel veel betrouwbare mensen en honden zijn? En zorgt u ervoor dat alleen deze in zijn buurt komen? En heeft u meer dan genoeg tijd, liefde en geduld voor hem? Wacht dan niet langer en bel voor onze Goofy!!


geen donaties mogelijk op dit moment

Goofy zegt dankjewel


  • bedankt anoniem voor: speelgoed (02-07-2018)
  • bedankt Eva voor: kauwbot (23-05-2018)
  • bedankt Chef voor: mandje met kussen (26-04-2018)
 
 

Goofy heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 25-04-2018
laatst gewijzigd 14-08-2018 14:45
aantal keer bekeken 6395