Gappie

Nieuw!
 
home
naam Gappie
geslacht mannelijk
ras jack-russell
kleur Driekleur
leeftijd volwassen
geboren 01-05-2006
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen niet
kan bij katten onbekend
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen ja
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto onbekend
is zindelijk begeleiden
 

In de categorie charmante, herenhonden op leeftijd hebben wij een zeer bijzonder, leuk hondje om aan u voor te stellen. Dit hondje luistert naar de naam Gappie. Hij is bij ons binnengekomen omdat zijn vorige eigenaar niet meer in staat was om voor hem te zorgen.

Hier tovert Gappie bij iedereen een glimlach op het gezicht. Met zijn korte pootjes, zijn vrolijke karakter, zijn iets te zware lijfje en zijn paar maten te grote oren is het een aandoenlijk en innemend hondje om te zien.

Zodra je voor zijn kennel staat word je vrolijk begroet. Mee gaan voor een wandeling vindt hij ook maar wat gezellig. Als wij hem op het veld zetten kan hij gezellig komen knuffelen, maar hij kan ook heel makkelijk zijn eigen gang gaan en zijn eigen ding doen.

Gappie is wisselend naar andere honden. De een vind hij leuker dan de ander.

Helaas weten wij niet of Gappie in zijn vorige huis wel eens alleen thuis bleef en of dat goed ging. Ook weten wij niet of hij zindelijk was. Hier zal een nieuwe eigenaar dus wel rekening mee moeten houden.

Bent u op zoek naar een lief, leuk, gezellig, eigenwijs hondje? Is uw hart al een beetje gaan smelten na het lezen van zijn verhaal en het zien van zijn foto’s? Gunt u Gappie nog een hele fijne, liefdevolle tijd bij u? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor hem, hij wil maar wat graag uw beste Gappie zijn voor de rest van zijn leven!


geen donaties mogelijk op dit moment
 

Gappie heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 14-06-2018
laatst gewijzigd 09-07-2018 16:34
aantal keer bekeken 1727