Flynn

Flynn
 
home
naam Flynn
geslacht mannelijk
ras staffordshire
kleur zwart-wit
leeftijd volwassen
geboren 01-06-2015
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja
verlegen alleen in het begin
kan bij katten onbekend
kan bij honden onbekend
kan bij kinderen nee
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto onbekend
is zindelijk begeleiden
 

Zo net voor de kerst struinde deze knappe, jonge hond alleen door Den Haag. In eerste instantie mocht hij even een nachtje bij komen op het politiebureau, maar toen er geen eigenaar te vinden bleek is hij toch maar naar ons gekomen.
Ook bij ons heeft zich geen eigenaar gemeld en zo vierde Flynn zijn kerst en Oud & Nieuw bij ons.

In het begin vond hij dit best wel spannend, maar gelukkig wendde hij al snel en voelt Flynn zich aardig thuis. Dit wil echter niet zeggen dat hij liever bij ons blijft in plaats van dat hij vertrekt naar een eigen thuis! En nu Flynn gecastreerd en helemaal gezond bevonden is, is hij er meer dan klaar voor om op zoek te gaan naar dat nieuwe en fijne eigen thuis. En dan gaat het hem nog meer om een lieve eigenaar of eigenaren die hem beloven om heel goed voor hem te gaan zorgen.

Helaas hebben wij Flynn nog niet los kunnen testen met een andere hond. Aan de lijn is Flynn wisselend met andere honden. Naar de meeste honden wil hij toe, maar doet hij niet lelijk. En sommige soortgenoten vindt hij niet zo leuk.

Aangezien wij Flynn zijn vorige eigenaar nooit hebben gesproken weten wij niet of hij in het verleden geleerd heeft om alleen thuis te blijven. Ook weten wij niet of hij daar netjes zindelijk was. Zijn nieuwe eigenaar zal er dan ook rekening mee moeten houden dat deze zaken extra aandacht zullen vragen.

Zoekt u nog een maatje voor het leven? Bent u op zoek naar een enthousiaste, actieve en vriendelijke hond? Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden? En wilt u Flynn beloven dat 2016 zijn laatste kerst en Oud & Nieuw achter de tralies was? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor Flynn!!


Ook als u Flynn geen nieuw thuis kunt bieden, kunt u helpen! Met uw bijdrage kunnen we dieren zoals Flynn de juiste verzorging geven zolang ze in ons asiel verblijven. Nadat Flynn is geplaatst hebben de achterblijvertjes hier ook nog plezier van. U kunt Flynn gericht helpen met een donatie voor:

Flynn zegt dankjewel


  • bedankt Chef voor: extra opvang (3 mnd) (18-05-2018)
  • bedankt Chef voor: kauwbot (16-03-2018)
  • bedankt Chef voor: mandje met kussen (09-02-2018)
  • bedankt Chef voor: smulmaaltijd (15-12-2017)
  • bedankt Chef voor: speelgoed (14-09-2017)
 
 
 

Flynn wacht op een nieuw thuis in het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 18-08-2017
laatst gewijzigd 01-08-2018 08:34
aantal keer bekeken 6577