Flower

Nieuw!
 
home
naam Flower
geslacht vrouwelijk
ras anders
beschrijving Stafford
kleur Gestroomd-wit
leeftijd jong
geboren 21-02-2017
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen niet
kan bij katten onbekend
kan bij honden nee
kan bij kinderen vanaf 12
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto onbekend
is zindelijk onbekend
 

Net voor hun eerste verjaardag werden de twee zusjes Pinky en Flower van de straat gehaald. Al vrij snel werd duidelijk dat de beide zusjes niet meer zouden worden opgehaald en dat wij op zoek zouden moeten gaan naar nieuwe eigenaren.

Tijdens de wandelingen kwamen wij erachter dat beide zusjes niet goed gesocialiseerd zijn met andere honden. Beide honden konden bij het zien van een soortgenoot erg gaan gillen, blaffen en trekken. Helaas reageerden zij de opwinding die hierbij kwam kijken ook af op elkaar. Daarbij komt het feit dat er ook in het asiel vele soortgenoten zitten. Dus ook binnen de muren steeg de opwinding en het afreageren op elkaar.

We zijn voor Pinky en Flower dan ook op zoek naar twee verschillende huizen. Huizen waar een eigenaar of eigenaren wonen, die Pinky of Flower willen leren dat het veel leuker is om “normaal” te reageren op andere honden.
Wij zijn hier al een tijd mee bezig en het is inmiddels dan ook de hoogste tijd om op zoek te gaan naar eigen eigenaren voor de meiden.
En ook al gaan de meiden vooruit, zal ook een nieuwe eigenaar er rekening mee moeten houden dat het voortzetten van de therapie tijd en geduld gaat kosten.

Wij weten helaas niet of beide meiden zindelijk waren in hun vorige huis. Ook weten wij niet of ze alleen thuis konden blijven, zeer waarschijnlijk waren zij dan sowieso altijd met zijn tweeën en nooit helemaal alleen alleen.

Schrikt de slechte socialisatie met andere honden u niet af? Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden? Heeft u genoeg liefde, tijd en geduld over om Flower te begeleiden? Dan heeft u ook de kans om eigenaar te worden van een lieve, enthousiaste, actieve jonge hond die altijd aan uw zijde zal staan voor een wandeling, spelletje en daarna een knuffelpartij!! Dus wacht niet langer en bel voor Flower!


Ook als u Flower geen nieuw thuis kunt bieden, kunt u helpen! Met uw bijdrage kunnen we dieren zoals Flower de juiste verzorging geven zolang ze in ons asiel verblijven. Nadat Flower is geplaatst hebben de achterblijvertjes hier ook nog plezier van. U kunt Flower gericht helpen met een donatie voor:

Flower zegt dankjewel


  • bedankt Amy Storm voor: extra opvang (3 mnd) (27-03-2019)
  • bedankt Richard de vreede voor: extra opvang (3 mnd) (31-01-2019)
 
 

Flower wacht op een nieuw thuis in het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 10-10-2018
laatst gewijzigd 10-10-2018 09:44
aantal keer bekeken 4206