Flip

Nieuw!
 
home
naam Flip
geslacht mannelijk
ras anders
beschrijving Mechelse Herder
kleur Bruin-zwart
leeftijd volwassen
geboren 02-09-2016
gesteriliseerd / gecastreerd ja
kan bij katten nee
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 16
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn ja
kan in de auto ja
is zindelijk ja
 

Hallo, daar ben ik dan! Ik mag me eindelijk eens voorstellen aan u. Ze hebben me hier een nieuwe naam gegeven, Flip!

Dan de vraag, hoe ik hier terecht ben gekomen? Dat is een vervelende situatie waarin mijn baas zat, daar wil ik het liever niet over hebben.

Waar ik het wel met u over wil hebben is wie ik ben! Ik ben een Mechelse herder, iedereen vindt mij hier echt heel knap! Nou dat vind ik ook hoor! Telkens als er iemand bij mij is dan zeggen ze van die leuke dingen, “knappe jongen”, “wat ben je mooi”, dat doet mijn ego wel goed!

Ik ben door mijn vorige eigenaar niet altijd leuk behandeld. Daarom zijn ze mij hier van alles op nieuw aan het aanleren. Hier moet mijn nieuwe eigenaar ook verder mee aan de slag gaan, heb ik horen zeggen.

Ik heb wel een heleboel energie die ik dagelijks kwijt moet kunnen raken. Denk hierbij aan heerlijke bos of strand wandeling of rennen naast de fiets. Wat ik ook erg leuk vind zijn denkspelletjes. Dat heb ik hier geleerd. Ik moet dan zo goed nadenken dat ik daarna een stuk relaxter ben. Maar het aller, aller, allerleukste zijn toch wel tennisballen! Wat vind ik het toch heerlijk om een bal te apporteren. Ik leg de bal netjes in je handen, knap hé?!

Mijn verzorgers zeggen dat ik wisselend kan reageren op andere honden. Ik heb ook gewoon zo mijn voorkeuren. Ze hebben mij hier nog niet los getest met een andere hond.

In mijn vorige huis kon ik even alleen thuis blijven. Dit moet in een nieuw huis weer rustig opgebouwd worden. Ook was ik netjes zindelijk.

Ziet u het voor u om met mij aan de slag te gaan? Heeft u zin om met mij op een leuke, positieve manier te gaan trainen? Heeft u voldoende ruimte en tijd? Wilt u dan even bellen naar de hondenafdeling? Dan zorgen mijn verzorgers ervoor dat wij elkaar snel kunnen ontmoeten!


geen donaties mogelijk op dit moment

Flip zegt dankjewel


  • bedankt Johnny F. voor: speelgoed (24-09-2018)
  • bedankt Kees voor: smulmaaltijd (04-09-2018)
  • bedankt Vanessa voor: extra opvang (3 mnd) (26-07-2018)
  • bedankt anoniem voor: extra opvang (3 mnd) (20-07-2018)
 
 

Flip heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 09-06-2018
laatst gewijzigd 02-11-2018 16:18
aantal keer bekeken 4800