Enzo

Enzo
 
home
naam Enzo
geslacht mannelijk
ras anders
beschrijving Kruising
kleur Bruin / Rood-bruin
leeftijd volwassen
geboren 06-08-2016
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja
verlegen niet
kan bij katten onbekend
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 12
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto ja
is zindelijk begeleiden
 

Mijn naam is Enzo! Ik kom oorspronkelijk uit het buitenland en heb vervolgens ruim een jaar in Nederland gewoond bij mijn inmiddels vorige eigenaren. Mijn eigenaren hebben mij hierheen gebracht omdat er twee opstootjes zijn geweest met mij en andere honden toen ik los liep. Zij zagen het daarna niet meer zitten met mij.

En daar zit ik dan in een kennel…. Nou ja,…. zit ik dan… spring en huppel ik voornamelijk heen en weer dan. Kijk, ik ben een optimistische jongen. Ik ben nog geen twee jaar oud en sta dus volop in het leven. Iedereen is hier aardig, ik krijg op tijd mijn eten, er staat altijd drinken voor mij klaar, als het regent zit ik droog hier en ik mag mee wandelen en spelen, maar…. Die kennel is gewoon eigenlijk 15 maten te klein.

Oh ja, en een vast persoon om mijn woonruimte mee te delen ontbreekt hier ook. Kijk, zoals ik al eerder zei, ze zijn allemaal heel lief voor mij, maar dat zijn ze voor die andere 52 honden hier ook en dus moet de aandacht en tijd verdeeld worden en ik ben wel weer toe aan een eigen lieve eigenaar of eigenaren, helemaal voor mij alleen.

Met andere honden ben ik wat wisselend. Als er een andere hond op het veld staat, dan doe ik ontzettend mijn best om deze in speelstand te krijgen en wil ik graag keten. Ook heb ik buiten samen gewandeld met een Duitse herder teef en dat vond ik heel gezellig. Maar als ik buiten aan de lijn honden zie, wil ik daar heel graag op af en dan ben ik ontzettend sterk. En als ik een hond tegenkom die ik niet leuk vindt laat ik dit ook merken. Ik geef toe dat ik graag op zoek ben naar een eigenaar die mij hierbij op een positieve manier bij wil helpen.

Verder was ik in mijn vorige huis heel relaxed, was ik netjes zindelijk en kon ik ook best even alleen thuis blijven. Maar ik wil wel dat mijn nieuwe eigenaar dit in een nieuw huis langzaam weer met mij gaat opbouwen.

Denkt u een leven met mij wel te zien zitten? Spreken mijn verhaal en foto’s u nu al aan? Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden? Staat u stevig in uw schoenen en bent u heeeel erg lief? Wacht dan niet langer en maak een afspraak. Ik ben in het echt nog veel leuker!!


geen donaties mogelijk op dit moment
 

Enzo heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 25-04-2018
laatst gewijzigd 18-07-2018 15:57
aantal keer bekeken 3048