Edgar

Ongeleid projectiel met piep klein hartje
 
home
naam Edgar
geslacht mannelijk
ras staffordshire
kleur Gestroomd met wit
leeftijd volwassen
geboren 01-10-2013
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen niet
kan bij katten onbekend
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 16
kan traplopen nee
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto onbekend
is zindelijk begeleiden
 

Deze vrolijke, energieke knapperd werd bij ons als gevonden binnen gebracht. Wij hadden al zo onze twijfels of deze hond echt gevonden was. Later bleek ons vermoedde te kloppen. Het was gewoon de eigenaar die de hond bij ons heeft achtergelaten. Aangezien wij helemaal niks over deze knapperd weten, zelfs niet zijn naam, hebben wij hem de naam Edgar gegeven. Edgar was veel te mager toen hij bij ons werd binnengebracht. Gelukkig is hij goed aangekomen!

Het heeft even geduurd voordat Edgar op zoek mocht naar een nieuwe eigenaar. Dit omdat onze Edgar soms wat raar loopt! Ons blije ei springt en rent iets wat lomp over het veld en dan lijken zijn achterpoten soms niet helemaal op de plek neer te komen als waar ze zouden moeten. Het maakt Edgar niets uit. Die rent en springt vrolijk verder. En als wij met hem wandelen dan denken wij: “waggelt hij nou een beetje?” Misschien komt dat door zijn blije ei gedrag of is het een combinatie van puberslungelpoten en te weinig bespiering.
Om zeker te weten dat er medisch niets mis met hem is heeft er naast het maken van röntgenfoto's ook een bloedonderzoek plaatsgevonden en niets wijst op een afwijking! En dat maakt onze blije Edgar zoals wij dat noemen vrij voor plaatsing!
Met andere honden is Edgar wisselend. Met onze inmiddels geplaatste labrador teef en onze kruising staff teef kon hij goed vinden. Al heeft hij ook best zo zijn voorkeuren.
Aangezien zijn vorige eigenaar niet de moeite heeft genomen hem netjes bij het asiel af te staan, weten wij niet of hij in het verleden geleerd heeft om alleen thuis te blijven. Bij de mensen die hem na zijn vondst even in huis hebben gehad was hij wel zindelijk.

Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden? Spreken de foto's en het verhaal van Edgar u wel aan? Heeft u plek voor een dosis positieve energie in uw leven en kunt u een uniek eigen loopje wel waarderen? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor onze Edgar.


geen donaties mogelijk op dit moment

Edgar zegt dankjewel


  • bedankt anoniemPetra B voor: kauwbot (18-02-2019)
  • bedankt anoniem voor: kauwbot (10-02-2019)
  • bedankt Chef voor: extra opvang (3 mnd) (31-08-2018)
  • bedankt Chef voor: smulmaaltijd (16-03-2018)
  • bedankt Chef voor: kauwbot (09-02-2018)
  • bedankt Chef voor: speelgoed (15-12-2017)
  • bedankt chef voor: mandje met kussen (04-10-2017)
  • bedankt Chef voor: extra opvang (3 mnd) (01-09-2017)
 
 

Edgar heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 18-08-2017
laatst gewijzigd 17-02-2020 10:33
aantal keer bekeken 11135