Dj - Chico

Middenslag stuiterbal zoekt baasjes met goeie conditie
 
home
naam Dj - Chico
geslacht mannelijk
ras anders
beschrijving Kruising
kleur Driekleur
leeftijd volwassen
geboren 13-10-2014
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen alleen in het begin
kan bij katten onbekend
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 16
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto onbekend
is zindelijk begeleiden
 

Hallo allemaal, ik ben Dj-Chico. Degene die nu denkt dat ik als hobby heb het mixen en draaien van muziek of dat ik heel veel herrie maak voor de lol, kan ik gerust stellen. Dat doe ik niet. Mijn dubbele naam komt vanwege het feit dat ik niet een compleet onbekende ben van het HDC. Ruim twee jaar geleden heb ik hier namelijk ook al eens gelogeerd. Alleen werd ik toen na een dag of tien weer opgehaald. Wat er in de afgelopen twee jaar gebeurd is, is teveel om op te noemen. Aangezien mijn eigenaar mij deze keer niet meer heeft opgehaald heb ik het er ook niet meer over. Onbelangrijk. Dat ik aan het avontuur de dubbele naam Dj-Chico heb overgehouden vind ik wel weer grappig!

Net als twee jaar geleden ben ik nog steeds heel vrolijk. Maar ik ben niet meer zo onbezorgd en onbevreesd als toen. Toen vond ik iedereen gelijk leuk! Nu moet ik soms even twee keer kijken of het wel goed is, als ik iemand tegen kom op straat bijvoorbeeld. Maar dit duurt gelukkig niet heel lang. Ben ik gerustgesteld, dan sta ik gelijk weer in standje “BLIJ”.

Met andere honden is het een ander verhaal. Waar het vandaan komt weet ik niet, maar als ik aan de lijn een hond (of een paard) zie, weet ik niet waar ik het zoeken moet. Ik kan dan gaan gillen, blaffen, uitvallen, aan de lijn trekken of heel snel, heel veel rondjes draaien. Hier is mij verteld dat ik beter anders kan reageren en dat leer ik nu. Ik ben wel echt op zoek naar iemand die mij daar verder bij gaat helpen!

Aangezien zij mijn vorige eigenaar nooit meer hebben gesproken en ik ook wat dat betreft mijn kaken stijf op elkaar houd, weten zij niet of ik in het verleden netjes zindelijk was. Ook weten ze niet of ik alleen thuis kon blijven. Hier zal mijn nieuwe eigenaar dus wel rekening mee moeten houden.

Wat zij hier wel zeker weten is dat ik heel hoog kan springen en zeer behendig ben. Ik ben namelijk over het hek van het veld gesprongen . Wat stonden ze raar te kijken toen ze mij daar zagen lopen. Die geschrokken gezichten, haha, ik was heus niet weggelopen hoor.

Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden? Ziet u de begeleiding van mijn aandachtspuntjes wel zitten? Bent u al een tijd op zoek naar die ene hond…. niet te groot en niet te klein? Geen pup, maar ook niet te oud. Een actief maatje die van wandelen, spelen en aandacht houdt? Aarzel dan niet en bel voor een afspraak voor mij (Ik ben echt heel leuk)!!


Ook als u Dj - Chico geen nieuw thuis kunt bieden, kunt u helpen! Met uw bijdrage kunnen we dieren zoals Dj - Chico de juiste verzorging geven zolang ze in ons asiel verblijven. Nadat Dj - Chico is geplaatst hebben de achterblijvertjes hier ook nog plezier van. U kunt Dj - Chico gericht helpen met een donatie voor:

Dj - Chico zegt dankjewel


  • bedankt anoniem voor: extra opvang (3 mnd) (25-03-2018)
 
 

Dj - Chico wacht op een nieuw thuis in het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 22-12-2017
laatst gewijzigd 17-05-2019 09:26
aantal keer bekeken 6757