Diablo

Zachtaardige senior heeft recht op een gouden mandje
 
home
naam Diablo
geslacht mannelijk
ras staffordshire
kleur Bruin-wit
leeftijd volwassen
geboren 09-10-2008
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja
verlegen alleen in het begin
kan bij katten nee
kan bij honden nee
kan bij kinderen vanaf 12
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn ja
kan in de auto wagenziek
is zindelijk begeleiden
 

Diablo is bij ons afgestaan omdat zijn eigenaar helaas niet meer is staat is om voor hem te zorgen. Diablo is de eerste drieënhalf jaar van zijn leven opgegroeid met kinderen. Maar toen een van de kinderen allergisch bleek is hij door de broer van de eigenaresse in huis genomen. Diablo heeft dus twee eigenaren gehad, en gaat nu met onze hulp onder het mom “drie maal is scheepsrecht” op zoek naar eigenaar nummer drie.

Diablo maakt zich een beetje zorgen om het feit dat er van zijn “type” al best veel bij ons op een nieuwe eigenaar zitten te wachten. Ook maakt hij zich een beetje zorgen om het feit dat hij van zijn “type” niet de jongste hond meer is. Maar wij proberen hem gerust te stellen. Want iedere hond is uniek en ook Diablo mag er zeker wezen!

Diablo’s nieuwe eigenaar krijgt een lieve hond voor mensen. Een hond die zeker nog van wandelen en spelen houdt maar niet meer zo stuiterig is als een eenjarige doldwaze hond. En een hond die netjes zindelijk is.

Bij zijn eerste thuis kon Diablo alleen thuis blijven. Bij zijn tweede thuis ging hij blaffen en ging hij eigenlijk overal mee naartoe. Zijn nieuwe eigenaar zal er dan ook rekening mee moeten houden dat het alleen thuis blijven echt weer heel, heel langzaam opgebouwd zal moeten worden.

Verder heeft Diablo nare ervaringen gehad met andere honden. Diablo kan dan ook niet met andere honden samen. Tijdens een wandeling passeert hij vrijwel iedere hond zonder problemen. Maar hij kan dus niet los of snuffelen.

Bent u niet perse op zoek naar een hond die met andere honden samen kan? Bent u niet op zoek naar een hele jonge hond? Maar bent u zoek naar een lieve hond met iets meer levenservaring. Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden? Wacht dan niet langer en bel voor onze Diablo!


geen donaties mogelijk op dit moment

Diablo zegt dankjewel


  • bedankt T&D voor: kauwbot (23-03-2019)
  • bedankt Zijn eerste baasje voor: smulmaaltijd (22-07-2018)
  • bedankt Chef voor: speelgoed (09-02-2018)
  • bedankt Chef voor: mandje met kussen (27-10-2017)
  • bedankt Brenda voor: smulmaaltijd (04-10-2017)
  • bedankt Chef voor: kauwbot (08-09-2017)
 
 

Diablo heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 04-08-2017
laatst gewijzigd 24-05-2019 14:32
aantal keer bekeken 12251