Danny

Danny
 
home
naam Danny
geslacht mannelijk
ras anders
beschrijving Kruising Stafford
kleur Wit met bruin
leeftijd volwassen
geboren 01-09-2015
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen knuffelkampioen
verlegen niet
kan bij katten onbekend
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 16
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto onbekend
is zindelijk ?
 

Danny….. doldwaze Danny…. enthousiaste Danny…. vrolijke Danny…. alles behalve chagrijnige Danny…..die Danny…. die hebben wij nu in de aanbieding .

Danny zijn vorige eigenaar kon niet meer voor hem zorgen. Noodgedwongen nam Danny daarom zijn intrek bij ons in het HDC. In de kennel vindt Danny het helemaal niet leuk. In het begin stond of zat hij bang te wachten op wat er ook komen zou gaan. Ook nu nog staat hij er wat rustig en terneergeslagen bij.
Totdat…. Totdat wij hem uit de kennel halen.. dan is hij er binnen een seconde.. Wie is er binnen een seconde? Nou, Danny…. doldwaze Danny…. enthousiaste Danny…. vrolijke Danny…. alles behalve chagrijnige Danny…..die Danny!!

Die Danny springt, hapt in je lijn, speelt met elk speelgoed dat je pakt en maakt een iets wat losgeslagen indruk . Wij zijn ervan overtuigd dat als je op dat moment aan Danny vraagt: “Danny, op een schaal van 1 tot 10, hoe leuk vind je jezelf?” Danny zeker weten op een veertien of hoger uitkomt .

Buiten loopt Danny gezellig mee. Al is een beetje opletten wel gewenst. Danny houdt namelijk meer van halve boomstammen dan stokjes. En in tegenstelling tot ons, is hij daar zeer behendig mee. Hij weet zich aangelijnd dan ook zonder problemen met boomstam om te draaien waardoor je als persoon aan de andere kant op tijd moet zijn met boomstammetje springen .

Met andere honden hebben wij hem los nog niet kunnen testen. Maar tijdens wandelingen doet hij niet lelijk. Hij wil eerder enthousiast naar honden toe.

Aangezien wij zijn vorige eigenaar nooit hebben gesproken, weten wij niet of hij in het verleden geleerd heeft om alleen thuis te blijven en of hij netjes zindelijk was. Hier zal een nieuwe eigenaar rekening mee moeten houden.

Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden. Bent u net als Danny ook een beetje gek? Spreekt het verhaal van Danny wel aan? En heeft u de goede combinatie van een dosis humor en een portie geduld? En heel veel liefde over om te geven aan Danny? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor doldwaze Danny!!


geen donaties mogelijk op dit moment

Danny zegt dankjewel


  • bedankt Chef voor: mandje met kussen (03-11-2017)
 
 
 

Danny heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 01-11-2017
laatst gewijzigd 13-01-2018 14:52
aantal keer bekeken 1841