Bully

Bully
 
home
naam Bully
geslacht mannelijk
ras anders
beschrijving Amerikaanse Bulldog
kleur Bruin-wit
leeftijd volwassen
geboren 03-10-2011
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen knuffelkampioen
verlegen niet
kan bij katten misschien
kan bij honden nee
kan bij kinderen vanaf 8
kan traplopen nee
kan alleen zijn ja
kan in de auto ja
is zindelijk begeleiden
 

Hallo allemaal!! Van de meiden hier mag ik mijzelf voorstellen en daar word ik wel gelukkig van! Maar ja, waar zal ik eens beginnen….
Ik ben Bully!! Een bonk spier, een stoere hond met een heeeel groot, klein hartje! Nadat mijn vorige eigenaren beide ergens anders zijn gaan wonen, bleek dat ik tegen alle verwachting in toch niet welkom was in het nieuwe huis van mijn vrouwtje. De baas van het huis had daar problemen mee?! Snap ik werkelijk niets van. Ik doe altijd vriendelijk, sloop niets en ben prima in staat om netjes in een huis te wonen, maar zelfs mijn allerliefste snuitje opzetten werkte niet.

Daarom zat er niets anders op dan met mijn allerliefste snuitje maar even tijdelijk bij de meiden en honden hier in te trekken. Nou, ik kan u wel vertellen… ik had het slechter kunnen treffen. Het verblijf hier is goed voor mijn ego. Ik ben gestopt met tellen hoe vaak ik wel niet hoor hoe leuk en knap ik wel niet ben. Natuurlijk kan ik mij hier alleen maar bij aansluiten. Zij zien zoveel honden per jaar dat ze er echt wel verstand van hebben .

Waar het precies mis is gegaan weet ik niet meer. Maar ik en soortgenoten blijkt niet zo’n goede combi te zijn. Ik ben wat dat betreft gewoon liever op mijzelf. Soms kan ik aan de lijn dan ook wel lelijk doen naar een andere hond. ‘Hoe eerder deze weer doorloopt, hoe beter’ is mijn motto. Misschien moet ik met u maar gaan samenwerken aan een ander motto?!?

Voor mij niet heel belangrijk om te vertellen, maar het schijnt dat u er blij van wordt om te weten, is dat ik in mijn vorige huis best even alleen thuis kon blijven. Ook was ik zindelijk zolang ik maar op tijd werd uitgelaten. Overbodige info lijkt mij. Punt een vind ik het gezelliger als ik niet zo lang alleen hoef te blijven en punt twee, tsja natuurlijk plas en poep ik liever buiten, mits ik wel op tijd naar buiten mag .

Staat u een beetje stevig in uw schoenen? Ik kan namelijk nogal enthousiast zijn. Houdt u net als ik van spelen met een tennisbal en spelen met een touw? Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden? Doe dan eens gek en vraag de meiden een afspraak te maken voor meer info over mij!!


Ook als u Bully geen nieuw thuis kunt bieden, kunt u helpen! Met uw bijdrage kunnen we dieren zoals Bully de juiste verzorging geven zolang ze in ons asiel verblijven. Nadat Bully is geplaatst hebben de achterblijvertjes hier ook nog plezier van. U kunt Bully gericht helpen met een donatie voor:

Bully zegt dankjewel


 • bedankt HackersHub voor: smulmaaltijd (06-10-2018)
 • bedankt HackersHub voor: smulmaaltijd (29-08-2018)
 • bedankt HackersHub voor: smulmaaltijd (28-06-2018)
 • bedankt HackersHub voor: kauwbot (28-06-2018)
 • bedankt HackersHub voor: smulmaaltijd (12-04-2018)
 • bedankt anoniem voor: speelgoed (25-03-2018)
 • bedankt Chef voor: mandje met kussen (02-03-2018)
 • bedankt Chef voor: kauwbot (22-12-2017)
 • bedankt de zoete voor: extra opvang (3 mnd) (21-11-2017)
 • bedankt Chef voor: speelgoed (20-10-2017)
 • bedankt Chef voor: smulmaaltijd (08-09-2017)
 • bedankt Gabor de Mooij voor: kauwbot (18-08-2017)
 
 

Bully wacht op een nieuw thuis in het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 09-07-2017
laatst gewijzigd 23-10-2018 10:28
aantal keer bekeken 12518