Boelie

Onstuimige jonge vent kent geen ochtendhumeurtjes
 
home
naam Boelie
geslacht mannelijk
ras anders
beschrijving Stafford
kleur Bruin-wit
leeftijd jong
geboren 30-06-2017
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen alleen in het begin
kan bij katten nee
kan bij honden ja
kan bij kinderen vanaf 12
kan traplopen nee
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto onbekend
is zindelijk begeleiden
 

Wij willen u graag voorstellen aan onze Boelie. Toen Boelie bij ons binnen kwam was hij heel erg bang, erg vermagerd en had hij ook nog ontstoken oren. Zijn oren zijn nu weer helemaal in orde en hij is gelukkig al wat aangekomen. Wel vind hij onbekende mensen nog best eng, maar als je eenmaal zijn vertrouwen hebt gewonnen is het een grote, blije knuffelbeer.

Dat Boelie geen leuk verleden heeft gehad is een ding wat zeker is. Gelukkig zie je hem hier met de dag veranderen in een vrolijke, jonge hond die de wereld steeds een beetje minder spannend vindt. Hij heeft zijn vertrouwen in de mens nog lang niet helemaal terug gevonden maar beetje bij beetje gaat hij steeds meer mensen vertrouwen. Wij zijn nu al zo trots op deze lieve schat!

Waar Boelie waarschijnlijk wel leuke ervaringen mee heeft gehad zijn andere honden. Hij heeft hier al meerdere vrienden gemaakt. Als er een klik is dan gaat Boelie los! Keihard rennen over het veld heen en lekker ravotten. Hij zal waarschijnlijk wel zo zijn voorkeuren hebben.

Doordat Boelie als zwerver bij ons is binnen gekomen weten wij niets over zijn verleden. Zo weten wij niet of hij even alleen thuis kon blijven en of hij in zijn vorige huis zindelijk was. Aangezien Boelie tijd nodig heeft om te wennen aan nieuwe mensen en situaties moet het alleen thuis blijven echt heel langzaam opgebouwd gaan worden. Wellicht heeft de zindelijkheid ook wat extra aandacht nodig.

Heeft u ervaring in het positief opvoeden van honden? Bent u bereid om het vertrouwen van Boelie te winnen en daar een echte knuffelhond voor terug te krijgen? Vind u het niet erg om eerst een paar keer kennis te komen maken met Boelie voordat hij met u mee naar huis mag? Bent u , net als ons, ook gevallen voor deze lieve schat? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor onze Boelie!


geen donaties mogelijk op dit moment

Boelie zegt dankjewel


  • bedankt Chef voor: extra opvang (3 mnd) (15-09-2018)
 
 

Boelie heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 07-09-2018
laatst gewijzigd 22-02-2019 16:12
aantal keer bekeken 7127