Bink

Hoogste tijd voor een gouden mand!
 
home
naam Bink
geslacht mannelijk
ras anders
beschrijving Stafford
kleur Bruin-wit
leeftijd volwassen
geboren 14-02-2014
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen alleen in het begin
kan bij katten nee
kan bij honden nee
kan bij kinderen vanaf 12
kan traplopen nee
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto onbekend
is zindelijk begeleiden
 

Dat het leven bij sommige honden tegen zit, dat wisten we al. Helaas zit het bij Bink ook allemaal niet mee. Hij verblijft alweer veel te lang bij ons. Voordat hij bij ons terecht kwam heeft hij ook al verschillende eigenaren gehad.

Wij hebben Bink beloofd om er alles aan te gaan doen om voor hem een super eigenaar/eigenaren te vinden! Wat zoeken wij voor een eigenaar? We zoeken iemand die van veel wandelen houdt. Iemand die niet snel onder de indruk is, want Bink wil tijdens een wandeling nog wel eens in de riem bijten. Ook zoeken we iemand die een voorraad tennisballen heeft . Maar we zijn vooral op zoek naar een eigenaar die heel erg veel van hem gaat houden en hem belooft hem nooit meer weg te doen.

Wat Bink allemaal in het verleden heeft mee gemaakt dat weten wij helaas niet. Aangezien hij al een tijd bij ons in het asiel verblijft, zal het alleen thuis zijn weer opnieuw aangeleerd moeten worden. Wij verwachten wel dat Bink zindelijk zal zijn.

Volgens zijn vorige eigenaar zou Bink niet sociaal zijn naar andere honden. Dit hebben wij hier ook gezien. We hebben hem daarom ook nog nooit los gehad met andere honden. Een nieuwe eigenaar moet hier wel rekening mee houden.

Bink kan in het begin best even de kat uit de boom kijken, maar als hij je eenmaal kent is het een onwijs leuke, speelse en actieve hond. Ook vindt hij knuffelen erg fijn.

Wij weten zeker dat de nieuwe eigenaar/ eigenaren van Bink hier snel bij ons op de stoep zullen staan. Heeft u interesse in onze Bink? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen.


Ook als u Bink geen nieuw thuis kunt bieden, kunt u helpen! Met uw bijdrage kunnen we dieren zoals Bink de juiste verzorging geven zolang ze in ons asiel verblijven. Nadat Bink is geplaatst hebben de achterblijvertjes hier ook nog plezier van. U kunt Bink gericht helpen met een donatie voor:

Bink zegt dankjewel


  • bedankt anoniem voor: speelgoed (22-05-2020)
  • bedankt evelien de boer voor: kauwbot (31-03-2020)
  • bedankt Alma voor: mandje met kussen (11-03-2020)
  • bedankt Ray voor: extra opvang (3 mnd) (11-07-2019)
  • bedankt Anoniem voor: extra opvang (3 mnd) (21-03-2019)
 
 

Bink wacht op een nieuw thuis in het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 17-10-2018
laatst gewijzigd 23-06-2021 07:54
aantal keer bekeken 23631