Big Bella

Nieuw!
 
home
naam Big Bella
geslacht vrouwelijk
ras anders
beschrijving Kruising Cane Corso
kleur Gestroomd
leeftijd volwassen
geboren 01-02-2015
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen niet
kan bij katten onbekend
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 16
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto ja
is zindelijk begeleiden
 

Met trots willen wij onze knappe Big Bella aan u voorstellen! Iedereen hier is weg van haar. Big Bella heet niet voor niets “Big” Bella. Ze weegt 52 kg! Een heleboel hond om van te gaan houden.

Er is van Big Bella afstand gedaan omdat haar eigenaar niet meer in de gelegenheid was om voor haar te zorgen. Ze is samen met haar beste vriendin Aila bij ons binnengekomen. Maar ze zouden eventueel ook apart geadopteerd mogen worden.

Bella is een hele enthousiaste hond. Ze is gek op spelen met Aila, achter ballen aan rennen, graven en knuffelen. Ook vindt ze het heerlijk om mee te gaan wandelen. Het kunstje "wandelen zonder trekken" moet zij nog wel leren. Door haar grotere formaat kan ze je nog wel eens verrassen als ze echt graag ergens heen wilt.

Big Bella reageert wisselend op andere honden. Met de een klikt het beter als met de ander. Hier zal een nieuwe eigenaar wel rekening mee moeten houden.

In haar vorige huis was Bella netjes zindelijk. Ook kon zij even alleen thuis blijven. Dit was dan wel altijd samen met een andere hond. Het alleen alleen thuis blijven zal heel rustig aan opgebouwd moeten gaan worden.

Bent u net als ons verliefd geworden op Big Bella? Heeft u voldoende ruimte? Staat u letterlijk sterk in uw schoenen? En bent u bekend met het positief opvoeden van honden? Wacht dan niet langer met het maken van een afspraak en ontmoet onze Big Bella!






Ook als u Big Bella geen nieuw thuis kunt bieden, kunt u helpen! Met uw bijdrage kunnen we dieren zoals Big Bella de juiste verzorging geven zolang ze in ons asiel verblijven. Nadat Big Bella is geplaatst hebben de achterblijvertjes hier ook nog plezier van. U kunt Big Bella gericht helpen met een donatie voor:

Big Bella zegt dankjewel


  • bedankt Bernadine voor: extra opvang (1 jr) (30-09-2018)
  • bedankt Helene voor: smulmaaltijd (14-09-2018)
 
 

Big Bella wacht op een nieuw thuis in het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 11-06-2018
laatst gewijzigd 11-10-2018 09:45
aantal keer bekeken 4651