Bella

Bella
 
home
naam Bella
geslacht vrouwelijk
ras staffordshire
kleur zwart-wit
leeftijd volwassen
geboren 10-10-2010
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen alleen in het begin
kan bij katten nee
kan bij honden nee
kan bij kinderen vanaf 12
kan traplopen ja
kan alleen zijn ja
kan in de auto onbekend
is zindelijk begeleiden
 

Deze lieve dame genaamd Bella zit bij ons omdat haar eigenaar niet meer voor haar kon zorgen. Wij gaan nu samen met Bella op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Als Bella je kent is ze een onwijze knuffelkont en kruipt ze lekker tegen je aan, maar Bella is wel een hond die je eerst beter wil leren kennen voordat ze met je wil knuffelen en spelen. Mensen moeten hier echt de tijd voor nemen. Gelukkig is ze gek op eten en is ze snel ''om te kopen''.

Bella reageert hier niet leuk op andere honden! Hier moet een nieuwe eigenaar wel rekening mee houden.

Wat Bella allemaal in het verleden heeft meegemaakt weten wij niet precies. We weten daarom niet of Bella heeft geleerd om alleen thuis te blijven. Dit moet in haar nieuwe huis wel weer heel langzaam opgebouwd gaan worden. Hier in de kennel is zij netjes zindelijk. Wij verwachten dat zij in huis ook netjes zindelijk is.

Voor Bella zijn wij op zoek naar mensen die ervaring hebben met het positief opvoeden van honden. Bella is een hond die snel wat te dik wordt, ze zal dus veel beweging nodig hebben. Ook wil ze graag een eigenaar die net zoveel van knuffelen houdt als zij. Dus heeft u genoeg tijd over om lekker met Bella aan de slag te gaan? Woont u buiten Den Haag? Neem dan snel contact met ons op en ontmoet onze lieve Bella!Ook als u Bella geen nieuw thuis kunt bieden, kunt u helpen! Met uw bijdrage kunnen we dieren zoals Bella de juiste verzorging geven zolang ze in ons asiel verblijven. Nadat Bella is geplaatst hebben de achterblijvertjes hier ook nog plezier van. U kunt Bella gericht helpen met een donatie voor:

Bella zegt dankjewel


  • bedankt Selena voor: mandje met kussen (25-03-2018)
  • bedankt Monika voor: kauwbot (11-09-2017)
  • bedankt Chef voor: smulmaaltijd (01-09-2017)
 
 
 

Bella wacht op een nieuw thuis in het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 09-07-2017
laatst gewijzigd 22-08-2018 11:39
aantal keer bekeken 7769