Balto

Bonkie spier is eeuwige spring in 't veld
 
home
naam Balto
geslacht mannelijk
ras anders
beschrijving Stafford
kleur Driekleur
leeftijd volwassen
geboren 13-06-2015
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja
verlegen niet
kan bij katten onbekend
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 16
kan traplopen onbekend
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto onbekend
is zindelijk begeleiden
 

Deze knappe spring-in-het-veld is Balto. We hebben even een tijdje moeten wachten voordat we deze knapperd aan jullie konden voorstellen. Maar eindelijk is het dan zo ver. Hij mag op zoek naar een nieuwe eigenaar!! Balto kijkt er erg naar uit om aan zijn nieuwe toekomst te mogen beginnen. Wij weten dan ook zeker dat hij een nieuwe eigenaar heel gelukkig kan maken. Tenminste als u houdt van actie! Balto heeft namelijk energie voor tien en kan soms een beetje lomp en onbehouwen zijn. Als hij zijn energie een beetje kwijt is, is hij ook nog eens een knuffelkampioen!

Het heeft even geduurd voordat Balto op zoek mocht naar een nieuwe eigenaar omdat hij heel veel last had van diarree. Hij doet het nu goed maar moet voorlopig wel licht verteerbaar voer krijgen.

Balto zou bij iemand zijn achter gelaten, deze mensen konden niet voor hem zorgen en daarom is hij bij ons terecht gekomen. We weten niet heel erg veel over zijn verleden. Wel dat hij veel in een bench heeft gezeten en dat er niet veel met hem is gedaan. Hier zien wij dat Balto heel erg leergierig is. Het is voor Balto erg belangrijk dat het alleen thuis zijn heel langzaam opgebouwd gaat worden bij zijn nieuwe eigenaar. Ook heeft de zindelijkheid wellicht in het begin wat extra aandacht nodig.

Balto reageert wisselend op andere honden. Hij heeft zo zijn voorkeuren, maar zeg nou zelf dat hebben we allemaal wel eens toch?

Bent u, net als ons, gevallen op zijn knappe koppie? Heeft u zin om lekker met hem aan de slag te gaan? Heeft u ook genoeg energie? En staat u stevig in uw schoenen? Bij de eerste ontmoeting met Balto zal hij u vast heel enthousiast begroeten. Kunt u ook niet langer wachten om kennis te mogen maken met hem? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken voor onze Balto!


geen donaties mogelijk op dit moment

Balto zegt dankjewel


  • bedankt Lion voor: mandje met kussen (21-04-2020)
  • bedankt evelien de boer voor: kauwbot (31-03-2020)
  • bedankt Nancy voor: extra opvang (3 mnd) (24-03-2020)
  • bedankt anoniem voor: extra opvang (3 mnd) (30-01-2020)
  • bedankt Anoniem voor: smulmaaltijd (12-06-2019)
 
 

Balto heeft een nieuw thuis gevonden via het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 03-01-2019
laatst gewijzigd 17-05-2020 17:27
aantal keer bekeken 7469