Ace

Ace
 
home
naam Ace
geslacht mannelijk
ras anders
beschrijving Amerikaanse Bully
kleur Blauw - wit
leeftijd jong
geboren 30-08-2017
gesteriliseerd / gecastreerd ja
knuffelen ja, als ik erom vraag
verlegen niet
kan bij katten onbekend
kan bij honden wisselend
kan bij kinderen vanaf 16
kan traplopen nee
kan alleen zijn onbekend
kan in de auto onbekend
is zindelijk begeleiden
 

Ace heeft voor zijn jonge leeftijd al een heleboel meegemaakt. Bij zijn vorige eigenaren heeft hij een breuk opgelopen in zijn achterpoot en in zijn voet. Hiervoor zijn zij naar een dierenkliniek gegaan en hebben hem nooit meer opgehaald. Hoe triest dit ook mag zijn, Ace is Ace en vindt het allemaal wel goed.

Hij is bij ons binnengebracht met een spalk om zijn poot en een kap om zijn nek, dat zijn twee dingen waar hij niet al te gek op is. Maar niet getreurd, hij had al snel door hoe hij hiermee overweg moest. Gelukkig zijn de breuken volledig genezen. Omdat hij zijn poot niet goed kon gebruiken is de spierkracht in zijn poot afgenomen waardoor hij last heeft gekregen van zijn knie. Door middel van een mooi wandel schema, zijn de knie problemen verleden tijd.

Ace is een pup en moet alles nog gaan leren. Hier zijn wij gestart met de commando’s ‘los’ en “klaar” en met het begin van benchtraining. Langzaam aan gaat hij begrijpen wat we hiermee bedoelen. Als nieuwe eigenaar is het een vereiste om bij ons op de hondenschool te komen en samen met Ace begeleid te worden met de opvoeding.

We hebben hem tijdens wandelingen aan verschillende honden voorgesteld. Dit vindt hij erg leuk. Maar soms weet hij ook niet goed wat hij ermee aan moet. Wat wij van hem zien is dat hij veel contact probeert te maken met de andere hond. Dit door middel van blaffen, er tegenaan springen en spelbogen maken.

Wij hebben hem hier nog nooit los kunnen testen met een andere hond. Wij plaatsen hem echter niet bij een andere reu in huis.

Gezien zijn lompe manier van spelen, plaatsen wij hem ook niet bij kinderen onder de twaalf jaar oud.

Ace is nog niet zindelijk en heeft ook nog niet geleerd om alleen thuis te blijven. Dit zal bij de nieuwe eigenaren heel rustig aan opgebouwd moeten gaan worden.

Heeft u voldoende tijd, energie, en kennis van het positief opvoeden van honden? Heeft u het besef dat een puppy ook groot wordt en dan nog steeds de zorg en aandacht van u nodig heeft? Dan kunt u ons altijd mailen voor een afspraak om Ace te ontmoeten.


Ook als u Ace geen nieuw thuis kunt bieden, kunt u helpen! Met uw bijdrage kunnen we dieren zoals Ace de juiste verzorging geven zolang ze in ons asiel verblijven. Nadat Ace is geplaatst hebben de achterblijvertjes hier ook nog plezier van. U kunt Ace gericht helpen met een donatie voor:

Ace zegt dankjewel


  • bedankt anoniem voor: kauwbot (10-02-2019)
  • bedankt jenny schaareman voor: extra opvang (3 mnd) (20-12-2018)
  • bedankt sharon voor: smulmaaltijd (14-11-2018)
  • bedankt Chef voor: extra opvang (3 mnd) (10-08-2018)
  • bedankt Chef voor: kauwbot (06-04-2018)
  • bedankt Kim voor: smulmaaltijd (11-03-2018)
  • bedankt Chef voor: speelgoed (02-03-2018)
  • bedankt Chef voor: mandje met kussen (26-01-2018)
 
 

Ace wacht op een nieuw thuis in het volgende asiel: Stichting Haags Dierencentrum.

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
  0703661806
 
  www.haagsdierencentrum.nl
 
datum toegevoegd 20-01-2018
laatst gewijzigd 16-03-2019 10:57
aantal keer bekeken 11646